Efter nakenchocken – Justin Timberlake gör comeback i Super Bowl

Efter nakenchocken – Justin Timberlake gör comeback i Super Bowl
Nästa års Super Bowl-artist är klar. Den här gången blir det Justin Timberlake som får underhålla i halvtidsvilan.
Annons

Efter att det ryktas kring en Super Bowl-comback för Justin Timberlake, 36, de senaste veckorna, meddelar artisten nu själv på Twitter att det är han som kommer uppträda i halvtid under nästa års Super Bowl.

Tillsammans med programledaren Jimmy Fallon släpper han bomben på sitt twitterkonto med en video.

Annons

”Jag har tid. Halva tiden”, skriver han intill.

Och att det blir Justin Timberlake som uppträder på Super Bowl 2018, innebär att han gör comeback efter 14 år då han sist tog sig an det prestigefyllda uppdraget. Den gången skapade han rubriker efter att ha slitit upp Janet Jacksons blus så att hennes ena bröstvårta blottades.

Annons

Händelsen ledde till enorma protester och tv-bolaget CBS riskerade böter på närmare fem miljarder kronor.

Och även om Jacksons talesperson gick ut och sa att det hela handlade om ett fel på hennes kostym, valed Timberlake att be om ursäkt med orden: ”det var inte meningen och jag ångrar det”, skriver CNN.

Super Bowl avgörs i Minneapolis, Minnesota, den 4 februari. Och om vi ska tro tidningen Variety, ska stjärnan också släppa ett nytt album i början av nästa år.

De senaste åren har världsartister som Beyoncé, Lady Gaga, Katy Perry, Coldplay och Madonna stått för de påkostade uppträdandena i halvtid. För Justin Timberlake blir det här tredje gången han får chansen att visa upp sig på Super Bowl, då han redan 2001 gjorde debut med sitt band NSYNC.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…