Efter mobbningen i Farmen – TV4 avslöjar sanningen bakom krismötet

Efter mobbningen i Farmen – TV4 avslöjar sanningen bakom krismötet
En av deltagarna i ”Farmen” känner sig utsatt för mobbning av de andra och i kvällens avsnitt kan vi se hur de själva samlas för ett krismöte. Men på TV4:s Facebook-sida avslöjar kanalen att det var produktionen som låg bakom krismötet.
Annons

I de senaste avsnitten av ”Farmen” på TV4 har tittarna kunnat se att den hårda stämningen bland deltagarna har lett till något som kan uppfattas som vuxenmobbning. I kvällens program lyfter en av deltagarna ämnet och säger att han har hört att någon känner sig utsatt för mobbning. Dee Omar, 28, erkänner då att hon känner sig utsatt och förklarar att hon känner sig ständigt nedtryckt och att hon mår psykiskt dåligt av det.

Annons

– Jag vet inte vad jag har gjort er som gör att ni tycker så illa om mig, säger Dee under krismötet.

– Jag har inte känt att vi har gått över gränsen, men alla är vi olika som personer. Man fick ju en liten tankeställare, säger Alexandra Louthander, 26, som är nära till tårar efter mötet och fortsätter:

– Man tycker ju inte illa om varandra egentligen. Man gör ju inte det. Det blir bara så fel alltihop.

De berörda deltagarna är efter samtalet eniga om att det var skönt att prata ut. På Facebook avslöjar TV4 nu att det inte var deltagarna själva som fick idén om att ha ett krismöte. I själva verket var det produktionen som agerade för att ändra på den hårda stämningen i programmet.

Annons

Vi har full förståelse för om ni uppfattar vissa situationer som både hårda och obehagliga, men vill påminna om att produktionen alltid finns till hands och har en nära dialog med alla deltagare”, skriver TV4 på sin Facebook-sida och fortsätter:

Inspelningarna stoppades flertalet gånger under sommaren där man samlade och pratade med de inblandade både i grupp och enskilt. Detta för att lugna, medla och ge stöd. Detta ledde till vad ni kommer att få se ikväll där konflikterna lugnar ned sig betydligt.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar