Detaljen i bilden kan ha avslöjat Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrips nya projekt kan vara avslöjat efter missen i bilden.
Ett par skarpögda bloggläsare uppmärksammade en detalj i Isabella Löwengrips bild som kan ha avslöjat Isabellas nya hemliga projekt.
Annons

Under söndagen la Isabella Löwengrip, 28, upp en bild på Instagram som vittnade om att ett nytt projekt var på gång. Bilden föreställde hennes dator, där hon precis startat upp ett nytt textdokument. Till bilden skrev hon gåtfullt om det nya, hemliga projektet.

”Nytt kapitel”, skrev hon till bilden.

I kommentarsfältet undrade en nyfiken följare om det möjligtvis var en ny bok som var på väg, men nu är Isabella Löwengrips bloggläsare övertygande om att det handlar om något annat. Detta efter att ha uppmärksammat en miss i ett av Isabella Löwengrips senaste blogginlägg.

Läsarna övertygade efter Isabellas miss

Det är en detalj i en bild på Isabella Löwengrips blogg som har fått läsarna att spekulera. På bilden syns återigen Isabellas dator – men denna gången med ett påbörjat dokument, som har ett namn. De skarpögda bloggläsarna har lyckats tyda vad dokumentet har för titel genom att zooma in på bilden.

“Dokumentet heter Sommar i P1. Hmm nu var det inte så hemligt längre?”, skriver en läsare.

”Kul med ”Sommar i P1”, skriver en annan.

Kommentarerna är nu borttagna från kommentarsfältet på Isabella Löwengrips blogg. Hänt har sökt Isabella om saken, men har inte fått svar. Det är alltså inte bekräftat om Isabellas bloggläsare har rätt eller fel.

Sveriges radio vill inte kommentera

Från Sveriges radios håll bekräftas ingenting heller. Till Aftonbladet förklarar Sommar i P1:s programchef, Bibbi Rödöö, att alla värdar kommer att presenteras den 13 juni. Därför vill hon inte kommenterar uppgifterna om Isabella Löwengrips medverkan i årets Sommar i P1.

Om Isabella Löwengrip blir en av sommarpratarna 2019 är det hennes första gång som värd i Sommar i P1.

FOTO: TT/Jerker Ivarsson, Faksimil/isabellalowengrip.se

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…