Efter kritiserade bilderna – Benjamin försvarar flickvännen

Benjamin försvarar flickvännen Linneas avklädda bilder
Benjamin Ingrosso stöttar flickvännen Linnea Widmark efter kritiken hon fått efter att visa hud på sina sociala medier.
Annons

Efter ett kortare uppbrott hittade Benjamin Ingrosso, 20, och flickvännen Linnea Widmark, 22, tillbaka till varandra och nu spirar kärleken återigen mellan dem. Men det är inte bara på kärleksfronten som det har gått bra för paret. På varsitt håll har de båda lyckats bra med sina karriärer. Benjamin med musiken och Linnea med sina sociala medier, som hon jobbat hårt med under året.

Nyligen fick Linnea dock uppleva baksidan med sociala medier när hon delade en bild på sig själv där hennes bröstvårtor skymtades under hennes spets-topp. Bilden möttes av kritiska kommentarer från personer som inte tyckte det var okej att visa bröstvårtorna.

Annons

”Du kan ju lika gärna gå naken”, skrev en följare.

Senare delade Linnea ett inlägg där hon berättade att hon fått ett meddelande från en mamma som inte längre tyckte att hon var en bra förebild just för att hon visat bröstvårtorna. Linnea rasade då mot kritiken.

”Nej, jag är inte en dålig förebild för att du kan se mina bröstvårtor i den här outfiten. Jag skulle inte vara en dålig förebild även om jag hade delat en bild där jag var helt naken”, skrev hon då.

Att få kritik för sådana här saker tycker Linnea är fel. För Hänt berättar hon att hon vet många andra som får ungefär likadana kommentarer, framför allt från vuxna eller lite äldre personer.

– För några år sedan har jag känt ”nej, nej, nej” till att ens visa bröstvårtan genom tröjan, men nu tycker jag inte att man ska bli hackad på och få skit och vara en dålig förebild för att man visar lite mer hud än vanligt, säger hon till Hänt.

Linnea känner också att hennes ansvar för att skriva ut vad hon tycker växer i takt med att hennes följarantal ökar.

– Absolut. Det blir mer och mer så, säger Linnea till Hänt.

En del följare ifrågasatte även Benjamins syn på att Linnea delar bilder där hon visar hud.

”Så sjukt f snygg!! MEN.. hur kan Benjamin inte tyckta detta är jobbigt?? Hade jag haft en flickvännen hade jag inte velat att alla fick se hon såhär. Ja det är bara hud men ändå!!! Nu kan alla se henne såhär snygg och sexig lite vill man väll ha för sig själv i ett förhållande!?!? Kan inte förstå ???”, skrev en följare.

Men Benjamin förstår inte problemet alls.

– Det tycker inte jag är konstigt alls. Hur många killar lägger inte upp bilder med badbyxor liksom? Så det är skevt att folk fortfarande tycker att det ska vara en grej liksom. Jag tycker hon är supervacker och hon ska få visa upp sin kropp för vem som helst, säger han till Hänt.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…