Efter kritiken – Camilla Läckberg försvarar Simon Sköld: ”Ni har fel”

Efter kritiken – Camilla Läckberg försvarar Simon Sköld:
Camilla Läckberg har tröttnat på påhoppen. Nu tar hon sin make Simon Sköld i försvar.
Annons

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 43, och MMA-fightern Simon Sköld, 30, har varit ett par i fyra år. De har tillsammans dottern Polly, 2 år, och förra året gifte de sig.

Framförallt Camilla får ta emot en hel del kritik på sina sociala medier. Det handlar oftast om barnuppfostran men hon får också höra att Simon är för ung för henne eller att han utnyttjar henne för att själv få stå i rampljuset. Nu slår hon tillbaka och försvarar sin man.

Annons

”Min man. Min kärlek. Snart ett år som gifta. Bröllopet idag får mig att tänka så mycket på det. Och på honom. Vet många av er tror han är den som åker snålskjuts på mig. Men ni som tror det har fel. Det är jag som har tur som fått honom till man.” skriver hon i ett inlägg på sin Instagram.

Annons

Hon berättar hur han alltid finns där för henne och backar henne i alla lägen. 

”Han gör mig trygg och älskar mig. Han är en bättre människa än jag på många sätt och jag lär mig av honom varje dag.”

Istället för kritik fylls nu hennes kommentarsfält med kärlek och stöd från följarna.

”De är antingen avundsjuka eller inte har någon aning om hur kärlek verkligen ser ut, ignorera dem.”

”Fint sagt. Skit i alla andra.”

”Ålder är bara en siffra och säger inget om hur du är som person, hur mogen du är, vilka värderingar man har, vad man varit med om som format en som person etc. Simon var sin egen person när ni träffades och tog med sig sina erfarenheter in i ert förhållande. Ni kompletterar varandra och lyfter varandra, det borde vem som helst kunna se.”

”Många tycker och tänker, du själv väljer det som är rätt för dig och din familj och gör Er lyckliga.”

FOTO: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…