Efter Kissies ärliga ord om aborten – nu hyllas hon av kärleken

Efter Kissies ärliga ord om aborten – nu hyllas hon av kärleken
Alexandra "Kissie" Nilsson öppnade i helgen upp om sina egna erfarenheter kring aborter. Nu hyllas hon av kärleken Andreas: "Du är min förebild".
Annons

I lördags gästade Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, TV4:s Nyhetsmorgon, där hon bland annat tog upp valet att tvätta bort ”Kissie” från sitt varumärke. Men framför allt pratade hon om sitt engagemang i abortfrågan, med anledning av Sverigedemokraternas förslag till lagändring kring aborter. I intervjun valde Alexandra också att berätta om de aborter hon själv gjort.

Annons

– Jag har behövt genomgå flera aborter. Det är inget jag tycker är kul, men det har varit nödvändigt, säger hon.

Efter sitt modiga uttalande höjs hon nu till skyarna av sin sambo Andreas Hellmers, 35, på hans Instagram-konto.

”Jag är så vansinnigt stolt! Hon klev in i mitt liv för några månader sen och vände det upp och ner, verkligen till det positiva”, inleder han.

 

View this post on Instagram

Jag är så vansinnigt stolt! ❤️ . Hon klev in i mitt liv för några månader sen och vände det upp och ner, verkligen till det positiva. Sen dess har vi valt att offentligt visa att vi är löjligt lyckliga och kära. Men tro mig – Jag förstår er, jag hade också kräkts inombords vid blotta åsynen. . Men vårt liv handlar inte bara om fjärilar. Varje dag pratar vi massor. Om oss själva. Om våra liv. Om viktiga samhällsfrågor. Om dåtid, nutid och framtid. Vi diskuterar, argumenterar, tjafsar, bråkar och blir ibland förbannade. Men vi förenas alltid eftersom vi vet att det hela tiden handlar om att skapa nya infallsvinklar, sätt att se, sätt att tolka och sätt att förstå varandra och andra människor. För det som är det mest givna för någon kan ses som komplett orimligt för någon annan. Det som är en fjäder för en, kan vara en hel hönsfarm för någon annan. Det vittnar vi alla om dagligen genom inlägg och kommentarer på sociala medier. . Alexandra som offentlig person överöses dagligen av fantastiska kommentarer, men får även negativa, hatiska och kränkande kängor för sin feministiska kamp. Precis som många andra färgstarka feminister får. De flesta kommentarer formulerade med tydlig avsikt att läxa upp, förminska, såra eller rentav skada. . Medmänniskor som feltolkar rätten till sin åsikt, och istället berättar för andra människor att de inte är berättigade att representera en viktig sak, för att de inte följer deras eget sätt att se på det. . Delar av vårt samhälle har tydligt missförstått att det inte finns någon mall för ”rätt” feminism. Det spelar ingen roll om du heter @ladydahmers @assholesonline @cissiwallin @pegparnevik @zaralarsson @flismark eller @alexandranilsson. . Alla vill skapa en bättre värld, men har sin filosofi, sin åsikt och sitt sätt att sprida medvetenhet, budskap och tolkning – som passar olika mottagare bättre eller sämre. Vår möjlighet är att lyssna och skapa en uppfattning, eller inte. . Därför är jag så oerhört stolt att vara pojkvän till en av dessa starka feminister, som trots dagligt hat, väljer att ta plats och prata om otroligt viktiga samhällsfrågor, på sitt sätt. . You are My Role Model ❤️??

A post shared by Andreas Hellmers (@hellmers) on

Andreas skriver om vilken påverkan Alexandra haft på hans liv, och visar tydligt hur mycket han ser upp till henne och hur tacksam han är över att dela sitt liv med henne.

”Alexandra som offentlig person överöses dagligen av kränkande kängor för sin feministiska kamp. Delar av vårt samhälle har tydligt missförstått att det inte finns någon mall för ”rätt” feminism. Det spelar ingen roll om du heter Cissi Wallin, Peg Parnevik, Zara Larsson eller Alexandra Nilsson. Alla vill skapa en bättre värld”, skriver han.

Att Alexandra påverkat honom märks väl och han öser kärlek över henne.

”Därför är jag så oerhört stolt att vara pojkvän till en av dessa starka feminister som trots dagligt hat väljer att ta plats. Du är min förebild”, avslutar han.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…