Så är Laila Bagges relation med okända systern Diana i dag

Laila Bagge möter sin okända syster Diana för första gången
Efter en lång tids sökande fann Laila Bagge till slut sin okända syster Diana. Första mötet blev tårfyllt och känslosamt och nu berättar Laila för Hänt om relationen de har i dag.
Annons

Det var i realityserien Lailaland som Laila Bagge, 46, för första gången berättade om sin okända syster Diana. I programmet berättade hon att viljan att hitta Diana hade funnits i många år. Redan för ett par år sedan reste hon till släkten i Jerusalem för att försöka leta reda på sin okända syster. Tyvärr visade det sig vara svårare än Laila hade trott.

Annons

Men Laila Bagge förlorade aldrig hoppet – och tur var väl det, för i sista avsnittet för säsongen fick tittarna se Lailas första möte med sin syster Diana.

– Helt sjukt, jag har hittat min syster! Jag vet exakt vart hon är. Det känns helt overkligt, jag är så spänd, förklarar en överlycklig Laila i säsongsavslutningen av Lailaland.

Annons

Det Laila aldrig hade kunnat ana var att hon skulle hitta Diana i Sverige, av alla ställen på jorden. I efterhand är Laila Bagge fortfarande i chock över det, vilket hon berättar för Hänt.

– Helt sjukt att vi hittade henne i Sverige. Att hon har varit här sedan 2010, säger Laila Bagge till Hänt och fortsätter:

– Jag hade inte i min vildaste fantasi tänkt att hon kommit hit till Sverige, att det var hit hon sökte sig. Hon kunde lika väl ha åkt till Danmark, Norge eller någon annanstans. Men att hon flyttade hit, det var ju helt sjukt. Och hade jag bara tittat och letat efter henne här i Sverige hade jag ju hittat henne. När jag väl visste att hon fanns i Sverige, då var det inte svårt längre.

Annons

Blev väldigt chockad

När Laila träffade Diana första gången var hon inte säker på om hennes syster ens skulle vilja träffa henne.

– Hon trodde att hon var enda barnet. Hon visste verkligen inte att hon hade några andra syskon, så när jag stod där var det en jättechock för henne. Och att hon sen får reda på att vi är sex stycken syskon… Hon har liksom fem andra syskon med massvis av kusiner till sina barn och allting, så hon var ju väldigt, väldigt chockad, säger Laila till Hänt.

Efter det första mötet, som var väldigt överväldigande för de båda systrarna, har Laila och Diana fortsatt hålla kontakten. För Hänt berättar Laila om relationen de har i dag.

Annons

– Vi har setts en gång till, så vi har setts två gånger. Och sedan har vi pratat på telefon. Hon ringde och grattade mig på födelsedagen och så där, säger Laila till Hänt.

Hon fortsätter:

– Nästa steg är att ta en middag med alla syskon, hon har ju inte träffat de andra systrarna än. Men man måste också ta det lite varligt, för hon var verkligen så himla chockad över att plötsligt ha hur mycket släkt som helst i Sverige. Det visste hon ju inte.

FOTO: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…