Efter Guttas kollaps – folkkära TV4-bonden aktuell för Farmen

Efter Guttas kollaps – folkkära TV4-bonden aktuell för Farmen
Efter Guttas hälsoproblem var den populära "Bonde söker fru"-profilen aktuell för att ta över bondens roll i Farmen.
Annons

Efter förra säsongen tvingades ”Farmen”-profilen och bonden Gutta Andersson, 61, lämna programmet på grund av allvarliga hälsoproblem. Gutta, som varit med alla tio tidigare säsonger av ”Farmen”, drabbades nämligen för drygt ett år sedan oturligt nog av en svår infektion som i förlängningen ledde till att han var tvungen att ta bort sin höftprotes, opereras och sitta i rullstol.

Annons

– Hade jag väntat med att åka till sjukhus hade jag förmodligen varit permanent förlamad, har han tidigare sagt till Expressen.

Gutta Andersson var tvungen att lämna ”Farmen”.

I årets upplaga har han ersatts med hästbonden och hovslagaren Hans Wincent, 45, från Åtvidaberg. Men nu avslöjar Linda Lindorff, 45, (som var programledare för ”Farmen” fram till 2014) i sin blogg att en av hennes egna bönder från ”Bonde söker fru” egentligen var tilltänkt som den nye expertbonden i ”Farmen”:

Vore det inte att det spelades in i Småland så hade ni fått se bonden Stefan Hildingsson från Bonde söker fru i rutan. Han blev nämligen tillfrågad att ta över efter Gutta. Nog hade det väl varit underbart!

Stefan Hildingsson från ”Bonde söker fru” 2015 var enligt Linda Lindorff aktuell som ersättare.

Stefan Hildingsson, 34, var en av deltagarna i ”Bonde söker fru” 2015. I bloggen skriver hon även att hon är öppen för att komma tillbaka om det skulle bli aktuellt med en framtida vintervariant med Stefan i Helsingland.

”Jag har ju varit programledare i flera år för Farmen men fick till slut tacka nej eftersom hela sommaren försvann då jag ju även gör Bonden men ja en vintervariant ihop med Stefan i Hälsingland – ja tack gärna”

Se alla årets deltagaren i Farmen här: 

FOTO: Ibl, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…