Efter frågorna – Isabella Löwengrip bryter tystnaden om sin nya kropp

Efter frågorna – Isabella Löwengrip bryter tystnaden om sin nya kropp
Isabella Löwengrip talar nu ut om sin kroppsförändring för första gången, och vad som ligger bakom förvandlingen.
Annons

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, har under sina år i sociala medier fått ständiga frågor – och tyvärr även påhopp – om sin kropp. De senaste månaderna har flera av hennes följare tyckts sig notera att tvåbarnsmammans kropp förändrats, och nu väljer Isabella att själv berätta om förvandlingen.

Annons

I ett inlägg på bloggen avslöjar hon vad som ligger bakom den nya formen.

”Jag har pendlat otroligt mycket i vikt. Under tio års tid har jag vägt mellan 47 till 73 kilo (graviditet borträknat), upp och ner flera gånger på mina 170 centimeter. Aldrig någonsin med flit utan mycket har handlat om min livssituation. Har jag mått dåligt har jag gått ner och mått bra har jag gått upp”, skriver hon.

I dag väger Isabella runt 60 kilo och strävar efter att hitta en balans. Och hon ser att mycket har förändrats sedan hon la om sin kost och började äta mer plantbaserat, utesluta socker och skippa snabbmaten. Dessutom har Isabella dammat av träningskläderna och gläds över att hon presterar allt bättre konditionsmässigt.

Förändringarna är något hon planerar att fortsätta med även i framtiden:

Annons

”Hur som helst är jag peppad på mitt år, framför allt efter min förälskelse till träning och intervaller – Det är perfekt med min energi. Det ska bli roligt att få känna hur min kropp blir snabbare och starkare. Och mitt mentala ännu mer stabilt och fokuserat, jag är övertygad om att det kommer att göra mig till en bättre entreprenörer och mamma”.

Bra jobbat och lycka till önskar vi på Hänt!

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar