Efter följarnas frågor – nu bryter Therese Lindgren tystnaden om skönhetsingreppen

Efter följarnas frågor – nu bryter Therese Lindgren tystnaden om skönhetsingreppen
Therese Lindgrens följare spekulerar i att hon har gjort skönhetsingrepp som hon döljer. Nu bryter hon tystnaden om ingreppen efter alla frågor.
Annons

Youtubern Therese Lindgren, 31, har över 633 000 följare på sin kanal och med det sagt är hon en av Sveriges största inom området. Ofta har hennes följare frågor och funderingar, och den här gången handlar funderingarna kring henne – eller snarare spekulationerna. Hon får dagligen kommentarer där folk spekulerar i att hon har gjort skönhetsingrepp, och att hon döljer det för sina fans. Nu svarar hon på kritiken.

Annons

Kan du vara ärlig om dina skönhetsingrepp?”, skriver en följare.

Jag läser varje dag kommentarer från personer som skriver allt från att jag opererat brösten och rumpan, att jag gjort ett ansiktslyft, opererat hakan, näsan, sprutat läpparna och kindbenen med fillers, botox, fettsugit mig”, svarar Therese i en kommentar på sin blogg och fortsätter:

Nu vet ju inte jag vilket skönhetsingrepp just du ”hört” att jag gjort och som du tycker att jag ska vara ärlig med, men oavsett är just frågan om skönhetsingrepp så väldigt mycket mer komplicerat än vad många verkar vilja förstå.

Annons

I hennes långa svar lyfter hon problematiken kring att vara ärlig eller oärlig med sina skönhetsingrepp, och också kring att vara ”snygg nog” eller ”inte snygg nog”. Vad du än gör så straffas du. Att du som kvinna kan få kritik för ditt utseende, men om du gör något åt det får du istället kritik för det. Samma sak när det gäller att berätta om eller att dölja ett ingrepp.

Det blir fel hur man än gör det. Ponera att jag mår så dåligt över min fula näsa att jag väljer att operera den och sedan berättar på youtube, ja då skulle jag kallas för dålig förebild som triggar unga att operera sig. Skulle jag operera näsan men INTE berätta om det gör jag OCKSÅ fel eftersom att jag då ger unga en skev bild av verkligheten eftersom att jag ”lurar” barn att tro att ett icke-naturligt utseende är uppnåeligt”, skriver hon.

Viktigt att tänka på, eller hur?

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar