Efter följarnas frågor – Jonna Lundells svar om dotterns hälsa

Joakim Lundell och Jonna Lundell fick åka in till akuten med dottern Lunabelle mitt under live-sändningen på Youtube. Nu uppdaterar Jonna om hur Lunabelle mår.
Mitt under live-sändningen på Youtube fick Joakim Lundell och Jonna Lundell åka in till akuten med dottern Lunabelle som på kort tid blivit väldigt sjuk. Nu berättar Jonna om hur Lunabelle mår efter läkarbesöket.
Annons

Under hösten och vintern har 24-timmar långa live-sändningar varit ett återkommande inslag på Joakim Lundells, 33, och Jonna Lundells, 24, Youtube-kanal.

Idag sänder de sin allra sista live-sändning, som plötsligt fick ett oväntat avbrott. Deras tre månader gamla dotter Lunabelle hade nämligen blivit så pass sjuk att paret bestämde sig för att lämna live-sändningen för att istället åka in till akuten.

– För er som ser vår live-sändning vet ni att jag och Jonna är på akuten med Lunabelle, för hon har blivit förkyld och vi vet inte om hon har fått RS, berättade Joakim Lundell på sin Instagram story.

Annons

Efter besöker på akuten fick Joakim, Jonna och Lunabelle åka hem igen, trots att Lunabelle fortfarande inte mådde alls bra. På Instagram story delade Jonna Lundell med sig av videor och bilder på dottern, som märkbart hade svårt att andas och var ledsen.

”Så här sjuk är vår diamant idag. Vi har varit på barnakuten och dom misstänker rs-virus”, skrev Jonna och fortsatte:

”Helt fullproppad med slem i både näsa, mun och lungor”.

”Rädda att hon ska sluta andas”

Några timmar har nu gått sedan familjen kom hem och många har undrat hur allting gick med Lunabelle och hennes hälsotillstånd. På Instagram story uppdaterar nu Jonna hur läget är.

– Många undrar hur det går med Lunabelle och hon är jättetrött, hon är helt utslagen. Jättemysigt att hon bara vill vara på en och sova. Men vi släpper henne inte ur sikte nu för att hålla koll 100 procent hur hon mår, eftersom hon har svårt med andningen och vi är rädda att hon ska sluta andas. Det skär i våra verkligen i våra hjärtan, säger Jonna Lundell.

Jonna berättar vidare att det var många som undrade varför de inte blev inlagda med Lunabelle, eftersom läkarna sa att hon förmodligen hade fått rs-virus.

– Så länge hon äter och kissar sa de att vi inte behövde bli inlagda. Hon äter mycket mindre än vad hon brukar göra, men vi ger henne mat oftare och så länge hon får i sig någonting så hon kan kissa så var det inte helt akut. Men skulle det förändras skulle vi åka in direkt sa dem.

FOTO: IBL/Sofia Nahringbauer, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…