Efter flytten – därför kommer prinsessan Madeleine till Sverige

Därför kommer prinsessan Madeleine tillbaka till Sverige om bara två veckor.
Prinsessan Madeleine bor sedan en tid tillbaka med sin familj i USA. Nu återvänder prinsessfamiljen till Sverige – med anledning av ett speciellt firande.
Annons

För tre veckor sedan reste prinsessan Madeleine tillbaka till sitt hem i Miami tillsammans med maken Chris O’Neill, 44, och barnen prinsessan Adrienne, 10 månader, prinsessan Leonore, 4, och prins Nicolas, 3.

Det var i slutet av sommaren som Madeleine avslöjade att hon och familjen återvänt till USA på permanent basis, då de valt att flytta dit på heltid.

Annons

Att prinsessan Madeleine nu bor så långt bort har gjort det svårt för dem att umgås med resten av kungafamiljen. Varken prinsessan Madeleine eller Chris O’Neill närvarade vid några stora tillställningar under hösten. Däremot blev det ett kärt återseende när prinsessfamiljen anlände i Sverige i december, lagom till drottning Silvias 75-årsfirande.

Annons

Efter drottning Silvias födelsedag stannade prinsessan Madeleine med familj i Sverige i ytterligare några veckor innan de återvände till Miami.

Men nu dröjer det bara två veckor innan prinsessan Madeleine återigen sätter sig på ett plan och reser tillbaka till Sverige. Anledningen till detta är att hon vill närvara när drottning Silvias välgörenhetsstiftelse Childhood fyller 20 år, skriver Svensk Damtidning.

Prinsessan Madeleine engagerad i Childhood

Jubileet kommer att firas med en storslagen välgörenhetsmiddag och en sådan tillställning vill prinsessan Madeleine inte missa. Hon är också engagerad i Childhoods arbete. Festen kommer att äga rum på restaurang Tyrol på Gröna Lund i Stockholm.

Annons

Drottning Silvia grundade stiftelsen Childhood 1999 och arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn, något som drottning Silvia varit mycket engagerad i.

Childhood var förstås på plats och firade drottningen i samband med hennes 75-årsdag på Oscarsteatern. Även prinsessan Madeleine var där och uttryckte sin stolthet över det hennes mamma åstadkommit.

– Det har varit jättefint att få vara med här och fira mamma, det är hon verkligen värd. Hon gör så mycket fantastiskt. Jag förstår inte hur hon hinner med allt! sa prinsessan Madeleine då till Svensk Damtidning.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…