Efter Drake: Jennifer Lopez dejtar baseball-stjärna

Efter Drake: Jennifer Lopez dejtar baseball-stjärna
Det går snabbt i svängarna! Bara någon månad efter uppbrottet med Drake har sångerskan Jennifer Lopez hittat kärleken igen i "kvinnotjusaren" Alex "A-Rod" Rodriguez.
Annons

I december bekräftade Jennifer Lopez, 47, och Drake, 30, att de var ett par men bara två månader senare gjorde de slut. Nu har sångerskan gått vidare och hittat en ny kärlek.

Det är tidningen Us Weekly som bekräftar att Jennifer och baseball-stjärnan Alex ”A-Rod” Rodriguez, 41, är ett par. Paret har setts en hel del tillsammans i Las Vegas, där Jennifer har sin show, All I Have.

Annons

– Dom har dejtat under några veckor. Hon verkar väldigt glad. Han har träffat familjen och hon gillar att han också har barn och är pappa. Hon är dock medveten om att han är en ”ladies man” så hon tar det försiktigt just nu, säger en källa till People

A-Rod har dejtat en hel del andra kända kvinnor innan Jennifer Lopez så som Madonna, 58, Kate Hudson, 37, och Cameron Diaz, 44. Han var gift med Cynthia Scurtis i sex år och det är med henne han har två barn, Natasha, 12, och Ella, 8.

Jennifer har sedan sitt äkenskap med Marc Anthony, 48, två barn, 9-åriga tvillingarna Max och Emme.

Jennifer hintade om deras romans då hon ”gillade” ett inlägg på A-Rods Instagram under onsdagen. Vare sig Jennifer eller A-Rods talespersoner vill uttala sig om romansen.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…