Annons

Efter Biancas kärlekssorg – nu bryter Pernilla tystnadenAnnons


Pernilla Wahlgrens känslosamma hyllning till dottern Bianca Ingrosso: "Den här tjejen. Så klok, så vacker, så rolig och så stark! Mycket starkare än du förstår".

För två veckor uppmärksammades det att Biancas Wahlgren Ingrosso, 22, och pojkvännen Phillipe Cohen, 23 lyst med varandras frånvaro i varandras sociala medier.

Bianca har slutat följa Philippe på Instagram, och han inte längre finns kvar bland hennes vänner på Facebook. I sin blogg valde Bianca att bryta tystnaden.

Annons

”Det är många av er som frågat om mig & Phillipe och jag har valt att hålla detta privat för att det är väldigt väldigt jobbigt för mig redan som det är”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Biancas kärlekssorg – svarar på frågorna: ”Väldigt jobbigt”

Mamma Pernilla Wahlgren, 49, väljer nu att bryta tystande kring sin dotter. På sin Instagram har hon lagt upp ett hyllningsinlägg till Bianca. I texten skriver hon bland annat ”Mycket starkare än vald folk förstår” och ”Att få dela glädje och sorg med dig är en gåva”.

Bianca har inte själv bekräftat att hon och Philippe har gjort slut men på sin blogg skrev hon:

”Det är många av er som frågat om mig & Phillipe och jag har valt att hålla detta privat för att det är väldigt väldigt jobbigt för mig redan som det är”.

Under Melodifestivalen valde även lillebror Benjamin Ingrosso, 19, att berätta om att han stöttar sin storasyster under den tuffa tiden.

– Hon har det lite tufft nu, precis så som jag har haft det tufft i förhållanden. Förhållanden är ju fram och tillbaka, det tror jag att alla kan relatera till, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag stöttar henne. Nu har jag jobbat mycket med Mello och så, men jag är där hela tiden. Vi pratar med varandra varje dag och ses hela tiden eftersom vi bor ihop. Vi har rummen bredvid varandra hemma så det är ju nästan svårt att inte prata, sa Benjamin då.

LÄS OCKSÅ: Benjamin stöttar Bianca i kärlekssorgen: ”Har det tufft”

Foto: IBL, Stella

Annons


Annons


Laddar