Därför tvingas Sigrid hoppa av Let’s Dance efter beskedet

Därför tvingas Sigrid hoppa av Let's Dance efter beskedet
Efter två vinster i Let's Dance hoppar Sigrid Bernson av programmet.
Annons

Sigrid Bernson, 28, har varit en av proffsdansarna i ”Let’s Dance” sedan 2011. Hon har vunnit programmet två gånger, med Anton Hysén, 2012 och två år senare upprepade hon bragden tillsammans med Benjamin Ingrosso, 20.

Annons

I år tävlade Sigrid med Samir Badran, 27, och under tävlingens gång blev de ett par.

– Jag kan erkänna att jag med flit gjorde koreografier åt oss där vi hade slut som var lite nära, om man säger så. Lite närmare än vanligt, har Sigrid berättat för Aftonbladet om hur hon snärjde Samir.

Nu kommer hon dessutom att konkurrera med sin nye pojkvän. Både Sigrid och Samir tävlar nämligen i Melodifestivalen 2018, Sigrid i den första deltävlingen i Karlstad och Samir i andra deltävlingen i Göteborg. Något som inte alls verkar ge Sigrid någon ångest utan hon snarare är lycklig över.

Annons

– Fatta att få dela den här resan. Det är helt underbart… Min låt ”Patrick Swayze” handlar om att vi ska leva och ha kul, lika kul som John and baby, berättar sång- och danskvinnan för Hänt.

En hon direkt tvingas möta i första deltävlingen är dock före detta ”Let’s dance”-partnern Benjamin. Om det mötet säger hon inte mycket, men vad gäller pojkvännen Samir hoppas hon att de båda går till final. Sigrids mardröm är att ställas mot honom i en duell i ”Andra Chansen”.

Annons

– Det skulle nog bli jobbigt. Samir och Viktor är så etablerade artister så det blir svårt för mig att leva upp till det, men huvudsaken är att vi vill varandra väl och det vill vi. Så vi får hoppas att vi inte möts i någon duell.

Att hon tar sångkarriären på allvar råder det inga tvivel om. Faktum är att Sigrid till och med har hoppat av ”Let´s dance” 2018 för att satsa allt på musiken.

– Först tänkte jag att jag kör båda två, varför inte, jag är stålmannen, men så insåg jag att det finns inget som heter fokusera på flera saker samtidigt. För då fokuserar man ju inte. Och det här känner jag är så viktigt att jag fokuserar på eftersom jag inte har någon rutin från Melodifestivalen, förklarar Sigrid.

Hon fortsätter:

– ”Let’s dance” börjar efter Melodifestivalen, men det är ändå repperiod. Tar jag mig an en profil att träna med vill jag vara professionell och vara där, inte inne i mitt. Så i år pausar jag Let’s dance. Det är lite sorgligt nästan.

Foto: Instagram, IBL

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…