Efter återföreningen med Linnea – Benjamin Ingrossos oväntade svar på barnfrågan

Efter återföreningen med Linnea – Benjamin Ingrossos oväntade svar på barnfrågan
Benjamin Ingrosso och flickvännen Linnea Widmark har varit tillsammans i fyra år. Nu lämnar Benjamin Ingrosso ett barnbesked inför framtiden.
Annons

Benjamin Ingrosso, 20, kom sjua med låten ”Dance you off” i Eurovision song contest i Lissabon. Redan förra året deltog Benjamin i Melodifestivalen med låten ”Good lovin”. Då kom han femma.

Han skrev låten till sin flickvän Linnea Widmark. Paret har varit tillsammans i fyra år. Men förra våren gjorde de slut och Benjamin skrev låten ”Dance you off” som ett sätt att bearbeta sorgen efter Linnea.

Annons

– Jag ville bara glömma henne och gå vidare i livet. Att på något sätt försöka dansa bort sorgen efter uppbrottet och se framåt, säger Benjamin till Allas.

När han fick en förfrågan att vara med i Melodifestivalen valde han just ”Dance you off”.

Annons

Trots att Benjamin gjorde succé genom att sjunga om att göra slut blev han och Linnea ihop igen.

– Ja, det är ju lite speciellt. Men jag är väldigt glad för att vi är tillsammans igen och nu kan jag ju framföra den med glädje istället för med sorg. Det var väldigt jobbigt när vi kom fram till att vi skulle göra slut, men nu känns allt bra, säger Benjamin Ingrosso.

Han berättar att det var tiden ifrån varandra som gjorde att de hittade tillbaka till kärleken.

– Där kände vi båda hur mycket vi saknade varandra och vi hade mognat för att kunna göra det ännu bättre, säger han.

Benjamin Ingrosso har tre syskon, Bianca Ingrosso, 23, Oliver Wahlgren-Ingrosso, 28, och Theodor Wahlgren. Benjamin Ingrosso är glad över att ha fått växa upp en stor familj, och det är något han drömmer om att få själv i framtiden.

– Det är jättebra att ha flera syskon och vi är väldigt tajta i familjen. Men egna barn kommer garanterat att dröja. Jag är ju bara 20 år så det får komma längre fram. Det är inget jag tänker på idag, säger Benjamin Ingrosso.

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…