Efter år av förnekelse – Nicholas Medforth-Mills bekräftar hemliga dottern

Nicholas Medforth-Mills och Alina-Maria Binder
Efter att ha förnekat händelsen i flera år bekräftar nu den tidigare prinsen Nicholas Medforth-Mills att han har en dotter.
Annons

Den tidigare prinsen av Rumänien, Nicholas Medforth-Mills, 34, har i flera år förnekat att han har en dotter, men efter bevisningen från ett faderskapstest kan han inte längre fly sanningen.

I ett inlägg på Facebook bekräftade han att den gamla flamman Nicoleta Cirjan fött hans barn, efter att tidigare dementerat att de ens haft en relation.

”Resultatet var positivt och jag är barnets far. Med tanke på sammanhanget som det här barnet blev till, och att jag inte haft någon relation till min mamma, har jag tagit på mig det juridiska ansvaret”, skriver Nicholas Medforth-Mills och fortsätter:

”För barnets säkerhet anser jag att alla aspekter kring hennes liv är privat. Jag önskar att skydda barnet och inte utsätta henne för någon form av medierisk eller mobbning, och har därför bestämt mig för att inte kommentera det här vidare.”

Mamman till barnet kommenterade även inlägget:

”27 maj 2019. En dag som verkligen inte kunde vara mer överraskande! Och kom till mig med en lektion om tålamod. Sanningen segrar alltid”, skrev Nicoleta Cirjan.

Annons
Annons

Skandalen ledde till att Nicholas fick avsäga sin prins-titel

Nicholas, som är barnbarn till Rumäniens sista monark kung Michael och en avlägsen släkting till Storbritanniens drottning Elizabeth, avlägsnades från den symboliska rumänska tronföljden 2015. Rapporterna tyder nu på att avlägsnandet från tronen berodde på den här skandalen.

När beskedet kom accepterade Nicholas Medforth-Mills sitt avlägsnande i ett uttalande:

– Den 1 augusti fattade Kung Michael, min farfar, beslutet att dra tillbaka min prinstitel. Det här beslutet, som jag antar kommer från en tid då jag reflekterade över vårt lands och vårt hems framtid. Det är därför som jag med stor sorg i min själ tror att beslutet av kungen är välkommen för mig. Jag kommer i framtiden att försöka tjäna mina principer på annat sätt, sa han då.

Prins Nicholas Medforth-Mills är gift med Alina Maria Binder sedan 2017.

FOTO: Andrew Crowley / Telegraph, Adrian Catu / DANA PRESS / TT

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…