Annons
Annons

Edward Blom anmäld – skulle döda svan: ”Inget jag är stolt över”


Edward Blom anmäld – skulle döda svan:

Tidigt i gryningen gav sig gastronomen berusad ut i Ulriksdals slottspark för att jaga svan med värja. Det hela resulterade i att han anmäldes av en förbipasserande.

I sin nya podcast som släpps på fredag berättar gastronomen och mediaprofilen Edward Blom, 47, för sin bisittare Mats Ryd att han aldrig har ätit svan. Han förklarar sedan:

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

– En gång i min galna ungdom så var jag och en vän ute i Ulriksdals slottspark och försökte fälla en svan med värja.

Annons

Medan han och Mats avnjuter ett fint rött bourgognevin från 2014 fortsätter Edward sin historia. Det hela slutade med att de två överförfriskade ungdomarna polisanmäldes:

– Som tur var kom vi aldrig nog nära svanen och sen kom en miljöpartist på cykel och ringde och anmälde oss. Och det var väl lika bra det. Jag ska säga att det här är ingenting jag är stolt över.

Då Mats frågar hur berusade han och vännen egentligen var, då de gav sig ut på svanjakt beväpnade med en värja, svarar Edward:

– Det var ganska så intoxikerat, men egentligen hade vi nog passerat den stora intoxikeringen och börjat nyktra till för klockan var ändå fem sex på morgonen efter en rätt drucken natt. Så det var nog mest bara att vi båda var så otroligt sugna på att få smaka på hur svan smakade.

LÄS OCKSÅ: Edward Bloms överraskning – har blivit pappa igen

LÄS OCKSÅ: Edward Bloms stenhårda bebisdiet: ”Börjar vid tre månader”

Foto: IBL, Edward Blom

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar