Douglas Murray om ålderskillnaden till Penny: ”Extremt frustrerande”

Douglas Murray om ålderskillnaden till Penny:
Penny Parnevik och Douglas Murray är ett par sedan i höstas. Det skiljer 17 år mellan dem, och nu ber Penny honom att lyfta för- och nackdelar med att dejta någon yngre när han gästar hennes podcast ”Pillowtalk”.
Annons

Det var i höstas som Penny Parnevik, 20, och den före detta hockeyspelaren Douglas Murray, 38, gick ut med att de hittat kärleken i varandra. Men de har känt varandra längre än så. Douglas är till en början främst en vän till Pennys föräldrar Mia Parnevik, 50, och Jesper Parnevik, 53.

Annons

I veckans avsnitt av podcasten ”Pillowtalk” som Penny driver tillsammans med systern Peg Parnevik, 22, får Douglas hoppa in istället för Peg, på grund av sjukdom. Penny frågar honom då vad det är som är mest positivt och negativt med att vara tillsammans med någon som är 17 år yngre än honom, och syftar då på sig själv.

– Det är ju extremt frustrerande ibland, säger han.

Annons

Bland annat var paret en aning oeniga angående huruvida de var eller inte var ett par i början.

– Jag ser inte någon som tillsammans förrän man säger det. Du är mer gammeldags och tycker att om vi pratar varje dag så är vi tillsammans, säger Penny, och Douglas svarar då:

– Du ville att jag skulle fråga chans på dig som att vi gick i förstaklass.

Men även om saker och ting kan vara frustrerande så menar han på att det som är positivt med att dejta någon som är yngre väger tyngre än det negativa.

– Det är kul med andra infallsvinklar och ett annat sätt att de på livet, det tycker jag är intressant, säger Douglas.

Har ni någon koll på vem Douglas är? Kika i bildspelet nedan:

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar