Annons
Annons

Doktor Mikael om okända skönhetsingreppet: ”Är lite fåfäng”


Mikael ”Soldoktorn” Sandström berättar om skönhetsingreppet han gjorde för några år sedan.

De flesta känner till Mikael Sandström som expertläkaren ”Doktor Mikael” i Nyhetsmorgon. Nu berättar han om sitt okända skönhetsingrepp.

Mikael ”Doktor Mikael” Sandström, också kallad ”Soldoktorn”, har alltid varit noga med att träna och ta hand om sig själv och i Nyhetsmorgon på TV4 ger han tips och råd på hur svenska folket ska göra för att må så bra som möjligt. I början av juni fyllde han 60 år och är fortfarande lika mån om sitt välmående och sitt yttre.

Annons

– Jag är lite fåfäng, säger Mikael Sandström till Expressen.

Han har ett förflutet som elitidrottare och har vunnit SM i rock’n’roll-dans tre gånger. Han har även ett SM-guld i hopp i skidåkning. I dag tränar han fortfarande fyra gånger i veckan, om än inte riktigt lika hårt.

– Skaderisken ökar exponentiellt med åldern. Jag är försiktig och tar nog bara i 80-85 procent av vad jag skulle kunna. Jag lägger inte på mer än 120-130 kilo i bänkpress, trots att jag skulle kunna ta mer.

Instagram delar Mikael gärna med sig av bilder på sin trimmade kropp från gymmet och verkar nöjd med sig själv. Men för några år sedan var det något som störde honom och därför valde han att göra ett skönhetsingrepp.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

– Jag hade en jätteful stor vårta eller leverfläck i ögonbrynet som det växte mörka hårstrån ur. För några år sedan bad jag en kollega skära bort den.

Att fylla 60 var inte särskilt ångestladdat för Mikael. Nu ser han fram emot vad livet har att erbjuda framöver. Om Mikael får välja blir nästa steg i livet en ännu bredare karriär inom tv-branschen.

– Jag skulle väldigt gärna vilja programleda ”Expedition: Robinson” och tävla i ”Let’s Dance”!

Vem vet, kanske får vi se ”Soldoktorn” svänga sina lurviga på Let’s Dance-golvet i framtiden. Spännande i så fall tycker vi!

6
Visa bildspel

/
...
Visa mer

LÄS OCKSÅ: Detaljen nära att stoppa Sebastian i Nyhetsmorgon – stöttas av Tilde

LÄS OCKSÅ: Sno kändisarnas knep till att behålla brännan – hela sommaren

Foto: IBL

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar