Dianas butler avslöjar sanningen: Han är prins Harrys riktiga pappa

Dianas butler avslöjar sanningen: Han är prins Harrys riktiga pappa
Efter alla dessa år av spekulationer – nu har prinsessan Dianas butler gett ett ärligt svar på vem som är prins Harrys biologiska pappa.
Annons

Spekulationerna kring vem prins Harrys riktiga pappa är har varit oräkneliga. Den rödhåriga prinsen är inte en kopia av prins Charles, som på pappret är hans biologiska far. Istället är det många som ser en enorm likhet mellan Harry och prinsessan Dianas hemliga älskare James Hewitt.

Diana och James möttes under en polotävling och relationen ska ha pågått mellan 1986-1991. James Hewitt har hela tiden förnekat faderskapet till Harry, han påstår istället att kärleksaffären med prinsessan ska ha inletts först efter att hennes yngsta son föddes 1984.

Annons

Spekulationerna har trots James Hewitts förnekelse levt vidare. Men nu kan Dianas butler Paul Burrell ha sagt sanningen om faderskapet. Han är med i den brittiska dokusåpan ”I’m a celebrity – get me out of here”. Och i den serien ställde ”The real housewife”-stjärnan Jackie Gillies till slut frågan som alla undrar; är verkligen prins Charles biologisk pappa till Harry?

– Absolut, svarade han direkt.

Annons

Paul Burrell arbetade som Dianas butler från 1987 och fram till hennes död 1997. Han om någon vet om Dianas hemligheter. Och han är övertygad om att Charles är far till Harry.

– Hon kände inte James Hewitt när Harry föddes. Så är det. Fem år in i äktenskapet föddes Harry. Då hade Diana inte ens träffat James Hewitt, det är sanningen.

FOTO: Ibl

 

Dela på:
Annons
Laddar