Fansen stensäkra: Det ska prins Harry och Meghan Markles barn heta

Det ska Meghan Markle och prins Harrys barn heta – om fansen har rätt.
Snart blir prins Harry och Meghan Markle föräldrar för första gången. Om fansen har rätt så vet vi redan nu vad den kungliga bebisen kommer heta.
Annons

I oktober avslöjade det brittiska hovet att Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, väntar barn och nu är det inte långt kvar tills de blir föräldrar för första gången.

Det beräknade förlossningsdatumen är hemligt, men ändå sedan graviditeten blev officiell har det ständigt spekulerats mycket, bland annat kring förlossningen och könet på barnet.

Men ännu har ingenting bekräftats, så omvärlden får helt enkelt ha tålamod, skriver norska Se & Hör.

Annons

Men det finns några otåliga britter som har börjat gissa på vad den framtida kungligheten kommer att få för namn. Detta är enligt tradition, då namngissningar har gjorts inför alla kungligheters ankomst till världen de senaste decennierna.

Annons

Denna gång står även mycket pengar så spel i gissningarna.

Prins Harry hedrar mamma Diana

Enligt danska Se & Hör ska brittiska spelsajten Betfair har öppnat upp ett vad där användarna kan satsa pengar på vad de tror att Meghan och Harrys barn namn kommer få.

Den brittiska kungafamiljen har en stark tradition att ta namn från sina föräldrar och får ofta tillbaka till de gamla stora kungarna för att namnge deras nya avkommor. Men om vi ska tro på listorna med gissningar på Betfair, så kommer den framtida kungligheten att få ett mycket nyare namn. Om det blir en tjej så tror flest nämligen på Diana.

Annons

Diana var prins Harrys mamma som dog i en tragisk bilolycka i Paris 1997. Hon var endast 36 år gammal, men är knappast bortglömd, utan kallas för en av de största ikonerna i vår tid.

Prins Harry och storebror prins William, 37, fick sorgligt nog inte dela så många år med sin mamma, men därför tror många att Harry kommer vilja att döpa en eventuell dotter efter henne.

Harry har vid tidigare tillfällen hedrat sin mamma genom relationen med Meghan. En av stenarna i förlovningsringen han gav henne, togs från Dianas privata samling.

Namnet Diana har ett odds på sex, vilket betyder att den kommer sexdubbla insatsen om det nu blir så att det kungliga paret beslutar sig för just det namnet. Samtidigt finns det en hel del andra som tror att barnet kommer få något annat namn.

FOTO: TT/Tim Rooke

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…