Det ligger bakom Khloé Kardashians stora förvandling

Sanningen bakom Khloé Kardashians förvandling
Fansen har noterat att Khloé Kardashian ändrat sitt utseende drastiskt efter uppbrottet från Tristan Thompson, vilket nya bilder som hon själv publicerat på Instagram visar. Enligt en källa till Radar online har hon lagt över fem miljoner kronor på sitt nya utseende.
Annons

Det är ingen hemlighet att realitystjärnan Khloé Kardashian haft en tungt år bakom sig. I början av året skedde ännu en otrohetsskandal då pojkvännen Tristan Thompson, igen, var otrogen mot henne. Otroheten fångades på bild, vilket visar att han kysst familjens nära vän, och den yngsta systern Kylie Jenners bästa vän, Jordyn Woods.

Det blev droppen för Khloé Kardashian som en gång för alla valde att lämna Tristan Thompson.

Annons

Skandalen har skakat hela familjen Kardashian, som har gjort sig kända genom realityserien Keeping up with the Kardashians. I den nya trailern för den kommande säsongen är det tydligt att triangeldramat kommer att stå i centrum.

– Det suger att det behöver vara så offentligt. Jag är inte bara ett tv-program, det här är mitt liv, säger Khloé i trailern och fortsätter:

– Min familj förstördes!

Fansens oro efter nya bilderna

Nu visar fans sin oro och undrar om hennes väg till att finna lyckan igen är helt rätt efter att de noterat att hennes utseende ändrats drastiskt. Enligt en källa till den amerikanska sajten Radar Online  ska Khloé Kardashian lagt fem miljoner på att förändra sitt yttre genom plastikoperationer.

Enligt källan har Khloé Kardashian efter uppbrottet från Tristan Thompson gjort allt ifrån fettsugning och näsplastik till kindimplantat och ögonbrynslyft. Men än är hon inte nöjd.

– Hon är inte färdig än. Efter Tristan vill hon definitivt operera brösten, menar källan.

Khloé Kardasian och Tristan Thompson har dottern True tillsammans, som föddes strax efter att Tristan varit i en annan otrohetsskandal som då fångades på video. Men trots att det fanns tydliga bevis på sveket valde Khloé då att stanna hos Tristan.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…