Deltagarna skärrade efter oväntade fallolyckan i Farmen: ”Vi kunde dött”

Deltagarna skärrade efter oväntade fallolyckan i Farmen: ”Vi kunde dött”
I kvällens avsnitt av Farmen faller plötsligt ett träd och deltagarna är, så klart, inte alls beredda på det. Efter det är gruppen en aning skärrade och tänker på att det hade kunnat gått riktigt illa.
Annons

Nog har det hänt mycket i årets säsong av ”Farmen” på TV4 – det är dagliga bråk, bitsk stämning, matstölder och hus som brunnit. Men trots det händer ännu en oväntad sak i kvällens avsnitt. Plötsligt faller ett sort träd som står intill hästhagen och deltagarna chockas.

Annons

– Shit! Vi hade kunnat dö, säger Stella Kibona, 32, i programmet och Jean-Pierre Marques, år, fyller i:

– Vi alla hade kunnat dö. Det här var det sjukaste, säger han.

Som tur är skadade sig ingen av deltagarna eftersom att ingen turligt nog var precis vid trädet just då. Men deltagarna bygger ändå upp skräckscenarion i sina huvuden.

– Tänk om någon hade varit där under. Då hade man dött, Dee Omar, 28, och fortsätter:

Annons

– Vi sitter och bråkar om småpotatis och så vet man att livet kan ta slut på typ tio minuter.

Stella konstaterar att det har varit mycket otur präglat över årets säsong av Farmen. Man vet aldrig vad man kan vänta sig.

– Det här farmen är lite oturs-farm. Farmen 2018 här händer allt som inte hänt innan. Folk får gröt i huvudet, folk snor ägg, folk gör det ena eller det andra. Det var tur där att vi inte knäckte nacken eller något sånt idag, fortsätter Stella.

Här är alla deltagarna i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar