Deltagarens ilska mot vännerna – efter oväntade avslöjandet i Farmen: ”Förbannad”

Deltagarens ilska mot vännerna – efter oväntade avslöjandet i Farmen: ”Förbannad”
Det blir sura miner i kvällens avsnitt av Farmen efter att Dee Omar avslöjat vem hon valt att möta i kvällens utslagning, och Jean-Pierre Marques är den som visar störst ilska av deltagarna.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Farmen” på TV4 var det ännu en deltagare som tvingades lämna programmet efter att ha gjort upp i en tvekamp med en annan deltagare. Tidigare i veckan blev Dee Omar, 28, vald till första kämpe och i kvällens program kan vi se hur hon väljer att möta Linda Ekberg, 31, som motståndare. Men när Dee avslöjar sitt beslut inför tvekampen  blir det sura miner, och inte bara hos Linda som tvingas slåss om sin plats i programmet.

Jean-Pierre Marques, 31, blir inte alls nöjd över Dees val. Han och hans närmsta vänner på Farmen hade en plan om att Dee skulle välja någon annan än Linda, och planen gick i slutändan ut på att Dee skulle förlora och tvingas lämna programmet. Nu rasar han mot sina vänner och anklagar dem för att inte ha lyssnat på honom.

Annons

– Jag hade en plan, och det var att inte välja Dee som första kämpe den här veckan. Men mina vänner ville inte lyssna på mig. Vi kom inte överens och jag visste att det skulle bli så här. Det är därför jag blir så jävla förbannad. När jag vet någonting och förklarar tio till hundra gånger samma princip och folk inte lyssnar, då blir jag tokig, säger Jean-Pierre i programmet och fortsätter:

– Det var precis det jag hade förväntat mig, Hur kan man vara så dum och välja Dee som första kämpe? Det är klart att hon väljer Linda till andra kämpe. Det är ju buffé. Hon går på det säkraste kortet.

Annons

Och det som han fasade inför visar sig sedan var det som sker. Dee blir den som får stanna kvar i programmet, och Linda tvingas lämna.

Alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar