David Lindgren stoppas efter SVT:s beslut: ”Det är olyckligt”

David Lindgren stoppas efter SVT:s beslut:
David Lindgren programleder årets Melodifestival men nu har han, bara dagar innan lördagens delfinal, drabbats av magsjuka. SVTs hårda krav stoppar honom därför från repetitionerna i arenan.
Annons

Imorgon går ännu en delfinal av årets Melodifestival av stapeln och den här veckan i Scandinavium i Göteborg. Artisterna är nu på plats för att repa för fullt,

Någon som där emot haft svårt att repetera inför lördagens program är programledaren David Lindgren, 35. Han har drabbats av magsjuka och sjukdomen har ställt till det för honom. I sändningen är det planerat att han ska göra ett avancerat öppningsnummer innehållande poledance, men hans tillstånd hotar nu numret.

Annons

– Detta kommer vara den största ansträngningen för honom och då är det så olyckligt att han inledde den här veckan med magsjuka. Han har ju legat däckad fram tills i dag vilket har gjort att vi inte har kunnat repa som vi har tänkt, säger Melodifestivalens projektledare Anette Helenius till Expressen.

SVT har stränga regler när det gäller just magsjuka. Om man drabbas av sjukdomen tvingas man sitta i karantän i 48 timmar. David fick inte vistas på arenan förrän under torsdagskvällen.

– Som tur var har han varit själv så på ett sätt har han varit i karantän. Vi har 48 timmars karantän för magsjuka så man får inte vistas här om man har varit magsjuk inom 48 timmar. Men David har varit isolerad, tagit egen transport och inte varit på arenan, fortsätter hon till tidningen.

Sigrid Bernson avslöjar: Därför bor inte jag och Samir ihop

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…