David Lindgren ryter ifrån mot kändiskollegornas beteende: ”Skulle aldrig kunna göra så”

David Lindgren ryter ifrån mot kändiskollegornas beteende:
Melodifestivalen har mött skarp kritik från svenska kändiseliten. Nu ryter programledaren David Lindgren ifrån, och ifrågasätter kollegornas agerande.
Annons

Under årets Melodifestivalen har programledaren David Lindgren och manus mött stor kritik. Inte bara från tittare, utan även kändiskollegor. Sven Melander, ”Babsan” och Pekka Heino har alla varit besvikna på de fyra deltävlingarnas innehåll.

– Manus och manus. Det skulle jag ju inte kalla det. Lite högre krav har jag än ”Är ni klara? Nu kör vi!”. Det kan ju fan en apa i kostym skriva, sa Sven Melander tidigare till Aftonbladet.

Annons

I samband med Andra chansen-deltävlingen valde David Lindgren att en gång för alla ge svar på tal till kritikerna – och framför allt rikta en känga till kollegorna.

– Sitta hemma på kammaren och tycka får man ju göra hur mycket man vill men när man börjar gå ut… jag tycker att det är konstigt, säger han till Expressen.

Annons

Programledaren säger att han aldrig skulle kunna göra något liknande. Han tycker dessutom att sammanhanget Sven Melander kritiserade Melodifestivalen är

– Det han sa slutade ju med att han gjorde reklam för sin nya lokalteater eller någonting så det är det som det handlar om. Han vill ha lite reklam. Jag tycker att det är askonstigt. Det känns bittert tycker jag, säger Lindgren.

SE OCKSÅ: Liam ”Liamoo” Cacatian: Då var jag kär senast

FOTO: Ibl

 

Dela på:
Annons
Laddar