Annons

David Beckhams projekt till dottern – det fick hon i presentAnnons


Fotbollsstjärnan David Beckham har inte bara gym bollkänsla – han är även proffs på att bygga slott. Det bevisade han när bestämde sig för att bygga ett helt Disney-slott till dottern Harper.

Det var tidigare i veckan som fotbollsstjärnan David Beckham, 42,  bestämde sig för att göra något för sin dotter Harper, 6. valet föll på att bygga ett Disney-slot av lego, och på sin Instagram delade han med sig av byggnadsprocessen:

Annons

”Jag ser förvirrad ut men jag är så exalterad”, skriver han intill en bild, där han omringad av legobitar ser ut att fundera över nästa steg.

Page 1 of the Disney castle , 4000 pieces 490 pages of instructions I look confused but I'm so excited ???

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Och det här är inte första gången det yngsta barnet i Beckham-klanen blir bortskämt med storslagna presenter. Iklädd full prinsess-utstyrsel fick Harper tidigare i sommar fira sin sex-årsdag med att tillsammans med några kompisar, träffa prinsessan Eugenie som är barnbarn till drottning Elizabeth, skriver Closer Weekly.

Harper firar sin 6-årsdag på Buckingham Palace.

Att sexåriga Harper är intresserad av glitter och glamour, har knappast undgått någon. När mamma Victoria Beckham, 43, som till vardags jobbar som kläddesigner, gästade tv-showen ”Late Night with Seth Meyers”, berättade hon om hur dottern inspireras av henne.

– Hon älskar att leka med smink och har sprungit runt i högklackat sedan länge. Jag är så stolt, sa Victoria.

Läs också: Se när David Beckham debuterar som skådespelare i King Arthur

Läs också: Beckhams semesterbild med 5-åriga dottern får kritik: ”Perverst”

Foto: IBL, Instagram


Annons
Annons


Laddar