Därför vägrar Helena Hysén låta barnen träffa Glenns nya kärlek

Därför får inte Glenn Hyséns barn träffa hans nya kärlek
Glenn Hysén lämnade ex-frun på värsta tänkbara sätt för åtta år sedan. Fast hon inte vill ha honom tillbaka vägrar Helena Hysén acceptera hans nya sambo.
Annons

I kvällens avsnitt av realityserien Hyséns är Glenn Hyséns, 58, triangeldrama med nya sambon Camilla Lendott, 49, och ex-frun Helena Hysén, 56, i fokus igen. Det är tillsammans med Helena Hysén som han har barnen som han har barnen Alexander Hysén, 31, Anton Hysén, 27, och Annie Hysén, 23, tillsammans med. I programmet berättar Helena Hysén om hur hennes värld rasade samman då hon upptäckte att Glenn Hysén var otrogen mot henne på julafton 2010. Hon beskriver det som en käftsmäll efter 27 års äktenskap.

Annons

– Jag kände mig så orättvist behandlad, berättar Helena Hysén i programmet.

I kvällens avsnitt av familjens egna realityserie försöker Anton Hysén medla mellan sina föräldrar. Det är något han försökt sig på många gånger och det är minsann ingen lätt match. I programmet frågar Anton Hysén sin pappa om han inte skulle kunna försöka prata med Helena Hysén och får svaret:

Annons

– Jag är inte ute efter att komma överens med din mamma. Sen vi separerade, om jag bara närmar mig en tjej, så tycker din mamma det är fel på henne. Det är fel på alla, alla, alla, säger Glenn Hysén

Sonen försöker få honom att se att det är han och syskonen som hamnar i en jobbig situation, i kläm mellan sina föräldrar, men Glenn Hysén viftar mest bort det genom att skylla på att det är Helena Hysén som alltid börjar bråka. Något senare erkänner han dock:

– När jag träffar mitt ex går det inte särskilt lugnt till väga. Det händer ganska ofta att det brusar upp, man gapar och skriker. Det är sånt man ångrar i efterhand… Men så är det. jag kan inte göra så mycket åt det.

Annons

Anton försöker senare i programmet under en picknick få Helena Hysén att tillåta honom och hans lillasyster Annie Hysén att äta middag med med deras pappa och hans nya tjej Camilla Lendott. Då svarar hans mamma:

– Jag och din pappa hade kunnat vara vänner även om han var otrogen mot mig, men då kommer en ny kvinna och smutskastar din mamma.

Anton redogör för att konflikten bottnar i ett Facebook-status Camilla skrev riktad till Helena. Anton läser upp den:

”Lär dig spelet. Din match är över. Du sa ”Håll dig borta från mina barn”. Jag är bättre än du och kommer alltid vara. Vi är två. Du är ensam.”

Annons

— Hon spyr galla över mig, men hon vet inte vem jag är. Hon känner inte mig. Det där… tycker jag är så B så det är inte klokt, förklarar Helena Hysén framför kameran.

Anton Hysén fortsätter prata om middagsplanerna och vill väldigt gärna träffa sin pappas nya kärlek. Men Helena Hysén står fast vid sin åsikt. Hon vill inte att de ses.

– Han vill ha en middag för att ni ska bli sams, men säg det till din far, att du vill att vi ska träffa din nya kvinna, men tyvärr pappa, så här ligger det till. Det är för sent.

När Anton försöker förklara att både han och hans syster känner sig kvävda i mitten av föräldrarnas konflikt avbryter Helena Hysén samtalet.

Annons

– Nu tycker jag att vi har pratat färdigt om det, säger hon.

Camilla Lendott konstaterar att hon inte har någon konflikt med Glenn Hyséns barn, bara deras mamma, men att han ex-fru blivit upprörd över Facebook-statusen förstår hon inte alls eftersom hon tycker att det som triggade henne själv till att skriva det var mycket värre:

– Mitt Facebook-inlägg upplever jag var ganska milt skrivet. Det började med att hon skrek på mig när vi stötte på varandra utanför Liseberg. Då gapade hon på mig att jag är white trash och ska hålla mig undan från hennes barn… Det jag känner är framför allt att jag aldrig har fått en chans. Jag har bara blivit utdömd.

Någon middag blir det inte heller den här gången, något som så klart gör Glenn Hysén smått besviken.

Foto: Kanal 5

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…