Därför vägrar Edward Blom att delta i andra chansen: ”Vore fruktansvärt”

Därför vägrar Edward Blom att delta i andra chansen: ”Vore fruktansvärt”
Edward Blom är en av flera som tävlar i Melodifestivalen för första gången nu på lördag. Han fokuserar främst på att ha kul, och berättar för Hänt att det skulle vara fruktansvärt att gå vidare till andra chansen.
Annons

 

På lördag går startskottet för Melodifestivalen 2018 och i den första deltävlingen i Karlstad ser vi flera tävlande som inte deltagit tidigare. Debutanter i årets startfält är Sigrid Bernson, 29, Heidi Musum, 24, som går under artistnamnet Kamferdrops, John Lundvik, 35, Renaida Braun, 20, och Edward Blom, 47. Alla är lika peppade på vad Melodifestivalen har att erbjuda – med finalen i Stockholm i sikte.

Annons

Men en av deltagarna, Edward Blom, är mindre peppad på att ta sig vidare till Melodifestivalens ”Andra chansen”. Edward går hellre inte vidare alls än att tvingas tävla i andra chansen.

Annons

– Andra chansen vore fruktansvärt. Då blir det ytterligare en hel arbetsvecka som går förlorad och frun ska behöva klara av att ta hand om två barn ensam och fixa barnvakter från alla håll och kanter. Men finalen, ja då kan det vara värt den insatsen, säger han till Hänt.

Men att ta sig vidare från Karlstad är inte det viktigaste för honom. Han lägger mer fokus vid att det ska bli ett bra nummer på scen och att han har kul.

– Det är inte så viktigt, det ska vara trevligt och roligt. Det kvittar egentligen om man vinner eller inte. För mig är det helt ointressant om jag vinner eller inte, så länge jag klarar av att sjunga allting, fortsätter han.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…