Därför stoppas Laila Bagges son från nya tv-serien: ”Kommer inte vara med”

Därför stoppas Laila Bagges son från nya tv-serien:
I vår får Laila Bagge den egna realityserien ”Lailaland” på Viafree och i den får vi se henne, sonen Liam och andra som står henne nära. Men någon vi inte får se däremot är sonen Kit som hon har med Niclas Wahlgren.
Annons

För en knapp vecka sedan avslöjade Laila Bagge, 45, att vi kommer att kunna följa hennes liv i realityserien ”Lailaland” på Viafree. På sin blogg förklarar hon att hon är van med att dela med sig av sitt privatliv på både bloggen, i radio och i andra sociala kanaler. Så att ta klivet till att blotta sitt privata liv i en realityserie var varken stort eller läskigt.

I serien kommer vi inte bara att få se Laila själv, utan också andra människor som finns i hennes liv. Som den äldsta sonen Liam, 14, till exempel.

Annons

Förutom mig så får ni även lära känna Liam bättre och hur han kan få mig att både skratta och ibland driva mig till fullkomligt vansinne. Sen så dyker andra medlemmar upp lite då och då av min härliga och galna familj och mina underbara vänner”, skriver Laila på sin blogg.

Men hennes yngre son Kit, 6, som hon har tillsammans med ex-maken Niclas Wahlgren, 52, kommer däremot inte att medverka i serien alls. Hon förklarar att det är ett medvetet val som både hon och Niclas har tagit.

Annons

Däremot har Kit inte varit med när vi filmat och kommer därmed inte vara med i serien. Detta är ett medvetet val som vi, hans föräldrar har gjort.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar