Därför har Petra Marklund hållit graviditeten hemlig

Petra Marklund visade upp gravidmagen under Allsång på Skansen den 3 juni 2018 under ett medley för Lill-Babs.
Redan i juni började det tisslas och tasslas om att artisten Petra Marklund väntar sitt andra barn, men Petra själv valde att inte kommentera saken. Men igår, under Allsång på Skansen, visade hon upp gravidmagen i ett tajt guldfodral!
Annons

Under Polarprisets gala den 14 juni i år skymtades en rundad mage under Petra Marklunds klänning, men Petra själv lade locket på och ville inte kommentera saken. Men igår drog hon på sig en tajk paljettklänning och framförde Barbro ”Lill-Babs” Svenssons Tuff brud i lyxförpackning som en hyllning till sin kollega som dog den 3 april i år. Och då fanns det inga tvivel längre, magen glittrade likt en disco-kula på scen!

Annons

– Jag ska ha en liten bebis. Den kommer väldigt snart, avslöjar Petra Marklund till Aftonbladet efter framträdandet, men hon vill inte berätta när barnet är beräknat.

– Den ska komma om ett tag. Man vet aldrig hur det går, så jag vågar inte säga något.

2016 fick Petra Marklund och fästmannen Niklas Bergwall sitt första barn, en son, men paret är måna om sina privatliv och Petra visar sällan upp sonen på sina sociala medier.

Petra och Niklas arbetar även ihop. Niklas producerade låtar till Petras album Love CPR, under tiden då hon fortfarande uppträdd under artistnamnet September.

Men det ser  inte ut att bli något septemberbarn för musikparet, eftersom bebisen som sagt ”kommer väldigt snart”…

Grattis önskar vi från Hänt!

FOTO: IBL, SVT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…