Därför har Ellen Bergström sagt upp sig från radiojobbet

Därför har Ellen Bergström sagt upp sig från radiojobbet
I september presenterades Ellen Bergström som ny radiopratare på NRJ. Efter två månader sjukskrevs hon och nu meddelar "Let's dance"-deltagaren att hon sagt upp sig på grund av sin psykiska hälsa.
Annons

Radioprofilen Ellen Bergström, 27, gör just nu succé i ”Let’s dance”. Men samtidigt är det turbulent utanför dansgolvet. Dels gick hon och pojkvännen Mike Radoor, 30, skilda vägar för en månad sen, efter 1,5 år tillsammans.

Annons

Nu avslöjar skådespelerskan även att hon sagt upp sig från jobbet som radiopratare på NRJ.

– Jag har känt prestationsångest eftersom att jag inte har kunnat ge 100 procent. Jag har inte känt mig som Ellen. I radio ska man sitta varje morgon och prestera och vara på topp. Det river i kroppen att behöva fejka att man är glad när man inte är det, säger hon till Nöjesbladet.

Annons

Ellen Bergström började jobbet som programledare för ”Vakna med NRJ” i september. I november sjukskrevs hon på grund av akut stress och nu har hon tagit beslutet att inte återvända till kollegorna Ola Lustig, 39, och och Daniel Paris, 28.

– Jag vill inte utmana min hälsa, det blev för mycket. Mina arbetsgivare förstod mig och vi beslutade gemensamt att jag slutar för tillfället. Det hela gjordes med så mycket kärlek, säger hon till tidningen.

Ellen passar samtidigt på att tacka sin arbetsgivare för den förståelse och acceptans de visat henne under den tunga tiden:

– När jag blev sjukskriven för akut stress var jag orolig för att de inte skulle förstå, men det gjorde de verkligen. De tar psykisk ohälsa på allvar och det tycker jag är så viktigt i dagens samhälle.

FOTO: Ibl

 

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…