Därför flydde Jon-Henrik Fjällgren från Let’s dance-repet

Därför flydde Jon-Henrik Fjällgren från Let's dance-repet
Jon-Henrik Fjällgren skippade repetitionerna förra veckan i Let's dance. Nu berättar han orsaken.
Annons

Förra veckan saknades Jon-Henrik Fjällgren, 31, på repetitionerna inför TV4:s succé-program Let’s dance. Pressansvariga för programmet sa då att inget speciellt hade hänt utan att han bara var ledig, men bakom kulisserna skvallrades det om att han hade åkt till Gotland. Nu bekräftar Jon-Henrik till Hänt att så var fallet och berättar själv varför han lämnade Stockholm.

Annons

– Det är väl så att man känner med hela produktionen att det kan vara väldigt krävande att sitta här inne. Och sen när man har kommit så långt också så vill man ut och se att det finns ett annat liv för att kunna komma tillbaka igen, säger han.

Han tog med sig både sin flickvän Maret Nystad och danspartnern Katja Luján Engelholm. Katja berättar att resan inte påverkade deras träning negativt, snarare tvärtom.

– Det var harmoni, vi hann träna på bra. Det blir mer effektivt när man får vara ifred och koncentrera sig på sitt. Slippa allt annat runt omkring, säger hon.

Jon-Henrik har tidigare haft problem med ryggen, något som han säger magiskt försvann så fort han kom bort från Stockholm.

Annons

– Jag tror det har med energi och stress att göra. Man spänner sig ju hela tiden, och man orkar inte det. Men det kändes läkande att vara på Gotland, säger han.

De båda vittnar om att det har varit både upp- och nedgångar under programmets gång. Den senaste tiden har varit tuff, men efter en paus från det stressiga livet i Stockholm är de nu på väg tillbaka med full kraft.

– Innan dess var jag som en säck bara. Nu känner jag mig hel igen, säger Jon-Henrik.

Semifinalen av Let’s dance sänds på fredag klockan 20.00 på TV4.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…