Därför är Laila Bagges son Kit med i Lailaland

Laila Bagge och Niclas Wahlgren
Laila Bagge och Niclas Wahlgren har bestämt att gemensamma sonen Kit, 7, inte ska synas i Lailaland. Men i dagens avsnitt får man ändå se hur han är med under inspelningen, trots exmakarnas överenskommelse.
Annons

Laila Bagge, 45, gör just nu succé med säsong 2 av sin realityserie Lailaland som visas på TV3 och Viafree varje tisdag. I programmet får tittarna följa hennes vardag med sonen Liam Pitts, 15, och sambon Korosh Kananian, 28. Men en familjemedlem saknas – nämligen sjuårige sonen Kit som hon har tillsammans med exmaken Niclas Wahlgren, 53.

Inför premiären av Lailaland avslöjade Laila för Hänt att hon och Niclas haft samtal om Kits eventuella medverkan i programmet.

Annons

– Vi tog ett gemensamt beslut att han var för ung helt enkelt och sedan får väl tiden visa vad som händer när han blir äldre eller när det blir läge för det. Sedan är vi ju trots allt två föräldrar som bestämmer, så även om jag skulle tycka att det är läge så måste jag ändå ha med mig Niclas för att han också ska känna att Kit är mogen för det så att säga, berättade Laila Bagge för Hänt.

Annons

Kit gör debut i Lailaland

Men i dagens två nya avsnitt får tittarna ändå se hur Kit medverkar, trots överenskommelsen med Niclas Wahlgren. Laila Bagge är på gemensam familjesemester med sina syskon och i det andra avsnittet firar de Kit som dagen till ära fyllde sju år.

– Man ska ha respekt när han är så pass ung, att få ta det varligt. Han är inte med här (i Lailaland, reds.anm) mer än att han syns i episod åtta svischandes förbi. När vi är på semester är det svårt att inte få honom i bild, har Laila tidigare förklarat för Hänt.

Storebror Liam Pitts känner sig dock helt bekväm med att vara med i serien och har tidigare sagt att han känner sig okej med att följas av ett kamerateam. Men visst finns det tillfällen även han tycker kan vara pressade.

– Jag ska inte ljuga, det kan vara lite jobbigt ibland med att de (filmteamet reds. anm) står utanför min skola och väntar på att jag ska komma ut och filma mig där. Det kan jag tycka är lite jobbigt. Men för det mesta tycker jag att det är väldigt kul, säger Liam Pitts till Hänt.

FOTO: TV3, Ibl

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…