Danny Saucedos vändning efter uppbrottet: ”Känns läskigt”

Danny Saucedo berättar om dejtinglivet efter uppbrottet från Molly Sandén
Artisterna Danny Saucedo och Molly Sandén var ett par i sex år men nyligen tog kärlekssagan slut. Det var för bara några veckor sedan som Danny bekräftade uppbrottet och nu avslöjar han hur han ser på dejting idag.
Annons

Artisterna Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, har varit ett par i sex år – men nu är kärlekssagan över. Paret förlovade sig 2016 under en klättringsresa, men eftersom de båda jobbar väldigt intensivt sköts datumet för bröllopet upp.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Men nu är kärlekssagan över. I början av mars hintade Molly om att relationen var över när hon gästade radioprogrammet Gry Forssell med vänner i Mix Megapol och fick hon frågan om hon var singel.

Annons

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly Sandén då och fortsatte:

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Först i slutet av mars uttalade sig Danny om uppbrottet. I en intervju med Expressen berättade han att han fokuserar på sitt välmående och sin karriär. Beslutet om att gå skilda vägar var gemensamt och det finns inget ont mellan det forna kärleksparet.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, sa Danny Saucedo till tidningen.

”Livet är väldigt mycket”

Nyligen gästade Danny programledaren Titti Schultz i P4 Extra, där artisten fick frågan om hur livet är för honom just nu.

– Livet är väldigt mycket, jag känner att jag får smaka på hela spektrat. Det är som att varje dag får jag måla med alla färger i paletten. Det är fint, säger Danny.

Danny Saucedo bekräftar att han är singel, men menar att dagarna ändå är mer ljusa än mörka och att han ändå mår okej. Samtidigt inser han att när livet förändras på detta vis, så gör även hans musik det.

– Musiken är nog alltid viktig, men den, jag skulle säga att det är kontrasterna mellan de olika lägena. Beroende på hur stora kontrasterna blir, desto mer intensiv blir musiken. Till exempel för några år sedan så var jag på en otroligt bra plats där allt var bara jävla kul hela tiden och allt var topp, topp, topp. Då blev musiken ganska ointressant, säger Danny och fortsätter:

– Men nu när det händer mycket i mitt liv så känner jag att jag får måla med starkare färger och bredare penseldrag, det är kul, starka konturer, mycket skugga.

Vändningen efter uppbrottet

Det senaste halvåret har inneburit mycket resor för 33-åringen. Han erkänner att han inte vet om det handlar om någon sorts flykt, men samtidigt gör han det för att jaga nya erfarenheter.

– Någonstans vill jag bara fylla mitt liv med massa erfarenhet och upplevelser. Jag vill träffa mig själv i möten med andra. Jag älskar att sätta mig någonstans och bara fan, här har jag aldrig varit, vad händer nu?, säger Danny Saucedo.

Men resor till olika platser i världen är inte de enda nya erfarenheterna i hans liv just nu – Danny Saucedo erkänner nämligen att han har skaffat dejtingappen Tinder.

– Mina polare skaffade Tinder åt mig i onsdags, avslöjar Danny Saucedo och fortsätter:

– Jag har faktiskt videobevis när de står och skriver till folk. Det är helt otroligt, det började exploderade i min jävla telefon. Men jag vågar inte öppna den där appen, för det känns läskigt. Jag behöver det inte heller.

Danny tillägger i intervjun att han inte riktigt är där än när det kommer till dejting.

FOTO: TT/Karina Ljungdahl, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…