Danny Saucedo klar för TV4:s Så mycket bättre 2019

Efter uppbrottet från Molly Sandén – tittarna jublar över beskedet om Danny Saucedo
TV4 bekräftar nu att Danny Saucedo är en av artisterna som kommer att återvända till jubileumssäsongen av Så mycket bättre i år. Tittarna är inte sena med att jubla över beskedet.
Annons

Tidigare i år meddelade TV4 att det blir en annorlunda säsong av succéprogrammet Så mycket bättre. I sommar kommer tidigare medverkande artister att återvända till Gotland för att spela in en jubileumssäsong av programmet.

TV4:s Så mycket bättre har sedan premiären 2010 lockat många tittare och varje år se vi  svenska artister som bor tillsammans i åtta dagar för att umgås och framföra egna tolkningar av varandras låtar.

Annons

Beskedet om att det inte blir några nya artister som får tolka varandras låtar i år togs inte bara emot med jubel. På TV4:s Facebook-sida fanns det tittare som uttryckte sitt missnöje över beslutet:

”Så tråkigt att det inte blir helt nya artister, är det så få som vill ställa upp?”

”Tråkigt, finns ju hur många andra bra artister som inte varit med?”

”Har ni så dåligt med artister så ni måste köra repriser?”

TV4 bekräftar fler artister till Så mycket bättre 2019

Kanalen har släpper då och då artister som vi kommer att se i årets jubileumssäsong och under dagen avslöjade de att vi kommer att få se Danny Saucedo tolka nya låtar i årets Så mycket bättre. I ett inlägg på programmets Instagram-konto delar de med sig av den glada nyheten, och bland kommentarerna jublar tittare:

Yey Danny!

Jaaa, Danny!

Han är inte den enda artisten som TV4 släppt under dagen. Vi får även se Titiyo och Ebbot Lundberg i årets Så mycket bättre.

Wow, måndagsnyhet! Ännu fler artister kommer tillbaka. Titiyo, Danny Saucedo och Ebbot Lundberg ansluter till gänget i Så mycket bättre – andra sommaren! Håll utkik för fler artister..”, skriver TV4.

Andra artister som är klara för Så mycket bättre 2019 är Petter Alexis AskergrenMiss LiMagnus UgglaPetra Marklund, Jill Johnson, Orup och Jason ”Timbuktu” Diakité.

Danny om uppbrottet från Molly Sandén

I början av mars tidigare i år bekräftade Molly Sandén att hon och Danny Saucedo valt att gå skilda vägar efter sex år ihop. Danny pratade om uppbrottet en månad senare när han gästade Nyhetsmorgon.

– Folk är intresserade av ens privatliv, och det förstår jag, eftersom jag är en offentlig person, och det är även Molly. Men det finns inget mer att säga än att vi älskar varandra, men det är slut, säger han i intervjun.

FOTO: TT/Johan Jeppsson, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…