Coleen Rooney har tagit av vigselringen – två veckor efter förlossningen

Coleen Rooney har tagit av vigselringen – två veckor efter förlossningen
Wayne och Coleen Rooney har några stormiga månader i bagaget efter otrohetsskandaler och att deras fjärde son kommit till världen. Nu verkar dock Coleen fått nog och har tagit av sig vigselringen, kanske för gott?
Annons

Brittiska fotbollsstjärnan Wayne Rooney, 32, och hustrun Coleen, 31, blev föräldrar för fjärde gången i början av februari. Sedan tidigare har paret sönerna Kai, 8, Klay, 4, och Kit, 2. Och man hade kunnat ana att även denna lille grabb skulle heta något på K som sina storebröder – men icke. För i samma inlägg meddelade Coleen att bebisen ska heta Cass Mac.

Annons

”Han är så vacker”, skrev Coleen Rooney och avslöjade att han vägde 3,6 kilo.

I höstas gick paret igenom en otrohetsskandal efter att Wayne stoppades av polisen när han körde bil påverkad, och bredvid sig hade han partysällskapet Laura Simpson. Det nioåriga äktenskapet såg ut att vara över för alltid, men nyligen meddelade de att de skulle fortsätta tillsammans.

– Jag vet att jag skulle klara mig fint på egen hand, bara jag och mina barn. Men jag vill inte leva så, jag vill prova att fortsätta med äktenskapet och leva tillsammans som en familj, för det är vad jag vill. Jag säger inte att allt är bra och förlåtet, men vi är på så god väg vi kan vid den här tidpunkten. Jag är inte den typen av person som låtsas och säger att vi är förälskade, jag är bara på riktigt. skrev Coleen.

Annons

Nu, två veckor efter förlossningen, har Coleen setts på stan för första gången sedan deras son kom till världen. Hon var ute och handlade med sin yngste son, men det var någonting som sakandes på hennes vänstra hand, den diamant till vigselring som brukar pryda ringfingret var inte längre där.

Vi får hoppas att det handlar om något odramatiskt, och att det inte är någon ny fnurra på tråden…

Foto: Stella pictures

 

 

Dela på:
Annons
Laddar