Chris Kläffords klockrena imitation av ”Arga snickaren” – som får följarna att häpna

Chris Kläffords klockrena imitation av ”Arga snickaren” – som får följarna att häpna
Chris Kläfford laddar upp för fullt inför veckans kommande Idol-final. Men han hinner även med en del annat. På sitt Instagram-konto lade han nyligen upp en video där han härmar ”Arga snickaren”, något som uppskattas bland följarna.
Annons

I fredags stod det klart att det blir Chris Kläfford och Hanna Ferm som ställs mot varandra i Idol-finalen på fredag. Men trots att de båda redan nu förmodligen har fullt upp med förberedelser, verkar Chris ha tid till att vara kreativ på annat sätt.

Annons

På Instagram lade han under söndagskvällen ut en video där han imiterar ”Arga snickaren”. Från en restaurang kliver han ut för att kritisera hur huset är byggt.

– Jag fattar inte hur de tänker egentligen. De har byggt en bar, de har att en jävla trapp mitt inne i baren. Hur har de tänkt sig med det? säger han i videon och fortsätter:

– Det ligger lim överallt. Det är fortfarande träspån överallt. Den där jävla fönstergaveln när är den ifrån? 1873? Nej, det här är ett helvete ska jag säga.

Videoklippet avslutas med att en logga med orden ”Arga snickaren med Chris Kläfford” kommer upp.

”Onsdagar 20:00 hela vintern. Missa inte!”, skriver han intill klippet.

Om det är den förre programledaren Anders Öfvergård, eller den nuvarande programledaren Adam Alsing som han försöker sig på att efterlikna, är oklart. Eller är det kanske båda?

Onsdagar 20:00 hela vintern. Missa inte! ?

A post shared by Chris Kläfford (@chrisklafford) on

Och när han i klippet vänder om och går in genom dörren igen, hörs en del bakgrundsskratt från eventuella vänner som står och inväntar att han ska slutföra sin sketch. Men det är inte bara dessa personer som uppskattar Kläffords humor. I kommentarsfältet fullkomligt svämmar det över av skratt-emojis.

”Hahaha så underbart”, skriver en person.

”Världens bästa Chris har bra humor”, skriver en annan.

”Bästa idén”, tycker en annan som sticker ut i valet av emojis. Här jobbas det tre kungakronor.

Ja, kungligt Chris!

Foto: Instagram, IBL, Stella Pictures

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…