Chris avslöjande om gravida Madeleines smärtor – hemliga varningen

Chris avslöjande om gravida Madeleines smärtor - hemliga varningen
Nu är det inte långt kvar tills tredje bebisen kommer. Chris O'Neill berättar om livet med sin gravida hustru i en stor intervju i tidningen King.
Annons

Det är inte bara guld och gröna skogar att vara gift med en prinsessa. Fråga prinsessan Madeleines moatjé, världsmedborgaren herr Chris O’Neill, 43, som i en stor intervju med magasinet King berättar om sitt liv som ingift i den svenska kungafamiljen.

Annons

– Jag har ju träffat kvinnan i mitt liv, kvinnan jag älskar. Men det är klart att det har sina utmanande sidor att vara gift med en prinsessa. Givetvis har det komplicerat mitt liv, av uppenbara skäl, berättar han i tidningen.

Lågmälde Chris syftar naturligtvis på medieuppmärksamheten och kändisskapet…

Annons

– Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke. Det händer att jag gnäller för Madeleine om det. Men i slutändan lär man sig att leva runt det.

Prinsessan Madeleine har fått utstå mycket kritik de senaste åren för att hon representerar minst av kungabarnen. Exempelvis kunde hon inte medverka vid Nobelmiddagen i december på grund av ryggsmärtor. Nu sätter Chris ner foten och försvarar sin hustru.

– I sammanhanget kan det vara värt att komma ihåg att Madeleine närvarade vid sin brors bröllop 1,5 dag innan hon födde prins Nicolas, så när hon säger till mig att hon inte klarar av att sitta still i 5,5 timme på grund av helt normala krämpor som kan uppstå i samband med havandeskapet, då vet jag att det är läge att lyssna, säger han.

Annons

Det var 2013 som prinsessan Madeleine och Chris O’Neill gifte sig. Sedan började de skaffa barn i en rasande takt. Dottern prinsessan Leonore föddes tio månader efter bröllopet. 15 juni 2015 föddes sonen Nicolas. I höstas kom glädjebomben: prinsessan Madeleine väntar barn igen!

Happy Valentines Day from Leonore and Nicolas! ❤️

Posted by Princess Madeleine of Sweden on Tuesday, February 13, 2018

Föräldraskapet har fullständigt förändrat Chris.

– Jag försöker att vara en närvarande far. Det är inte alltid lätt, eftersom vi har två mycket energiska barn som till råga på allt ligger väldigt nära varandra i åldrarna, och nu en tredje på väg, berättar Chris.

Annons

När Chris och Madeleine vill få lite egentid har de ett väl beprövat knep:

– På lördagsmorgnar, när vi vill ha det lite lugnt för en gångs skull, blir det några tecknade filmer på tv, berättar Chris.

Förutom barnen har makarna många gemensamma intressen. Chris kanske inte delar Madeleines intresse för träningskonsten pilates, men de båda gillar vintersemestrar och utförsåkning.

– Hon brukade älska att åka skidor, men det har inte blivit mycket av det de senaste fyra-fem åren med tanke på att hon i princip varit gravid hela tiden, konstaterar Chris.

Det finns dock ett intresse som Chris inte delar med sin fru: Tv-serier.

– Madeleine bingetittar tv-serier som The Crown. Jag saknar den disciplin som krävs för att lägga ner sjutton timmar på en och samma serie, säger han – men erkänner att han ändå sett några avsnitt…

Foto: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…