Skrällbeskedet: Kylie Jenner har fött en flicka

Skrällbeskedet: Kylie Jenner har fött en flicka
Kylie Jenner släpper chockavslöjande: har varit gravid och fött en dotter i hemlighet.
Annons

Hela världen har undrat: är superstjärnan Kylie Jenner, 20, gravid?

Det senaste halvåret har hon hållt sig undan rampljuset och varit sparsmakad på sina egna sociala medier med bilder på sig själv.

Och nu kommer chockbeskedet: den yngsta Kardashian-systern har varit gravid och dessutom hunnit föda – i hemlighet. Det är på sin instagram som hon i ett långt inlägg berättar att hon blivit mamma tillsammans med pojkvännen Travis Scott.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Annons

”Graviditeten har varit den vackraste, mest stärkande och livsomvälvande upplevelsen jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt sakna det. Jag uppskattar mina vänner och särskilt min familj som har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som vi bara kunde. Min vackra och friska dotter kom den 1 februari och jag kunde bara inte vänta med att dela med mig av den här välsignelsen. Jag har aldrig känt sådan kärlek eller glädje, jag skulle kunna spricka! Tack för visad förståelse.”, skriver hon i posten.

Annons

Hon förklarar också anledning till att hon inte berättat om sin graviditet.

”Jag visste att jag behövde förbereda mig för den här rollen på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sätt. Jag visste att min bebis skulle känna av all stress och varje känsla, så jag valde att göra det på det här sättet för mitt lilla liv och för vår lycka”, skriver hon i instagraminlägget.

Bebisen blev en liten dotter, och på youtube har nu Kylie laddat upp en video med snuttar från graviditeten och hennes besök på BB.

De privata filmerna är från olika tillfällen, och i en sekvens syns pojkvännen Travis sitta i ett sjukhusrum under vad som verkar vara en förlossning. Han håller händerna för munnen och personen bakom kameran säger ”Du ska få träffa din lilla flicka”. Under de sista sekunderna i videon får tittarna också se några sekunder av en nyfödd bebis som ligger på vad som ser ut att vara Kylies bröst.

Stort grattis, önskar vi på Hänt.se!

Se Kylies privata gravid-video här:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…