Charlotte Perrellis oro efter läkarbesöket: ”Fruktansvärt ont”

Charlotte Perrelli och maken Anders
Charlotte Perrelli befinner sig på det som skulle vara en avkopplande semester i Marbella. Men nu har artisten tvingats uppsöka läkare efter att ha drabbats av en plötslig smärta.
Annons

Artisten Charlotte Perrelli, 44, blev fyrbarnsmamma i slutet av 2018. Under tiden Charlotte deltog i TV4:s Så mycket bättre var hon gravid och efter inspelningen föddes sonen Alvin. Men trots att folkkära sångerskan visade upp en pigg och glad sida av sig själv i programmet hade hon det tufft under just denna period.

Charlotte Perrelli drabbades nämligen av Vasa Previa under graviditeten, vilket är en sällsynt diagnos som är förknippad med hög risk för fetal död.

Annons

– Förutom att man inte kan föda naturligt så innebär det att ju större barnet blir, desto mer trycker det nedåt mynningen och till slut spricker kärlen och det blir en blödning. Frågan är inte om – utan när det händer, berättade Charlotte för Mama efter förlossningen.

Annons

Men tack och lov föddes pojken utan vidare komplikationer och idag lever Charlotte Perrelli tillsammans med maken Anders Jensen, 41, och sina fyra barn på Djursholm i Stockholm.

Charlotte Perrellis ord om smärtan i ryggen

Småbarnslivet verkar passa Charlotte Perrelli väl – men nu har hon återigen drabbats av hälsoproblem. Denna gång handlar det om hennes rygg, något hon delar med sig av i ett inlägg på sin blogg. Besvären blev värre efter en flygtur till Marbella.

”Har tyvärr fått fruktansvärt ont i ryggen…har haft ont sedan i december och har röntgats för ett par veckor sedan men inte fått svar än. Efter flygresan fick jag en låsning och nu kan jag knappt gå”, skriver Charlotte och fortsätter sedan:

Annons

”Vet inte om det är ländryggen eller ischias som spökar. Tagit tabletter och hoppas nu på underverk. Surt när man är här och hade tänkt ta långa härliga powerwalks”.

I ett inlägg från i söndags uppdaterar Charlotte Perrelli sina läsare om hur hon mår – och det verkar inte som att problemet har blivit bättre.

”Jag kämpar på ned min rygg även om det hugger och är smärtsamt så fort tabletterna går ur kroppen. Går, men sakta. Ibland hänger inte vänster sida med riktigt. Så enerverande när man äntligen kommit iväg för att ha det lite mysigt och skönt.” 

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…