Cecilia Forss har blivit mamma – första orden om lyckan

Cecilia cissi forss har fått en dotter
Cecilia Forss har blivit mamma för första gången! Här är hennes första ord efter förlossningen.
Annons

De flesta känner igen skådespelaren Cecilia Forss, 33, som karaktären Cindy i ICA-reklamerna. Men kanske också från andra stora produktioner som filmen I rymden finns inga känslor från 2010, Hur många lingon finns det i världen från 2011 och tv-serien Black Widows från 2016.

Annons

I december fick vi se Cecilia Forss i årets julkalender, Storm på lugna gatan. Där spelade hon Sanna – mamman som älskade mackor och som väldigt tävlingsinriktat gjorde allt för att vinna den årliga julkampen mot de andra gårdarna i Järnkroken.

Framgångarna har varit stora för Cecilia det senaste året. Förutom medverkan i SVT:s julkalender har hon även släppt inte bara en, utan två barnböcker. Fislandet blev den första och senare kom fortsättningen Paketlandet.

Annons

 ”Paketlandet” är en fortsättning på min första bok ”Fislandet”, men historien är fristående. Den handlar om en vuxen person som är livrädd för barn. Men också om att utmana sig själv, att våga möta sin rädslor och vikten av nåt som kallas snällslajm! sa Cecilia till tidningen Mama.

Men det är inte bara i arbetet som det har hänt stora saker för Cecilia Forss. I oktober gick hon även ut med den stora nyheten att hon och pojkvännen Fredrik Von Der Esch väntade barn tillsammans. I magen låg då en liten bebis som förväntades komma till världen till våren, vilket Cecilia berättade om i en intervjun med Mama.

Annons

Sedan dess har Cecilia titt som tätt delat med sig av bilder på sig själv och gravidmagen i sina sociala medier. Bland annat från Mama-galan, där hon stod som konferencier. På bilden därifrån står hon och håller ömt om magen.

Det blev en flicka!

Nu har Cecilia fött och det blev en liten flicka. I ett inlägg på Instagram berättar hon nu om den stora glädjen.

En vecka av obeskrivlig kärlek! #hejdetbleventjej”, skriver hon när hon delar med sig av den glada nyheten och i kommentarsfältet väller det in med varma gratulationer.

I höstens intervju med Mama förklarade Cecilia att de valt att inte ta reda på könet på bebisen innan.

 Det känns mer spännande att inte veta, sa hon då.

Och se! Det var en liten flicka i magen!

FOTO: IBL/Karin Törnblom, IBL/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…