Cecilia, 48, är The FO&O-Oscars hemliga flickvän

Cecilia, 48, är The FO&O-Oscars hemliga flickvän
Nu avslöjas vem det FO&O-stjärnans flickvän är.
Annons

Det har snackats länge om att pojkbandsstjärnan Oscar Enestad, 19, från The FO&O, har ett hemligt förhållande med den 29 år äldre nöjesprofilen Cecilia , 48, som är chef på en känd krog i Stockholm.

Kärleksrelationen ska ha pågått i snart två år. De har ofta synts i vimlet, men aktat sig för att hamna på bild ihop. Bland annat var de på efterfesten då ESC-finalen avgjordes på Friends Arena i fjol.

– Så fort de trodde att ingen såg hade de bara ögon för varandra, berättar en källa som var på plats.

Förra året var de även på romantisk semester i Thailand under sportlovsveckan, och i april 2016 publicerade Cecilia en bild på Instagram av en champagneflaska och två glas med texten ”Celebrating love” och ett rött hjärta. Hon hashtaggade #Iamtheluckyone och #1yr.

Annons

Då The FO&O tävlade i Växjö skrev Aftonbladet om förhållandet, om hur Cecilia var på plats i arenan under tv-sändningen och vinkat till Oscar innan The Fo&o skulle upp på scenen, och hur hon visat sin kärlek genom att stryka honom över ryggen på efterfesten. Paret ska även vid ett tillfälle smitit ut från festen tillsammans för att få vara ifred.

Oscar ville dock varken bekräfta eller dementera uppgifterna:

– Inga intervjuer nu. Sorry. Jag är privat, sa han då till Aftonbladet.

Cecilia, längst till vänster, var med och firade Oscars framgång med The FO&O i Melodifestivalen.

Inför lördagens Andra chansen har han än en gång fått frågan om sin hemliga flickvän, men svaret till Expressen är kryptiskt:

– Nej, ingen flickvän på plats i dag.

Oscar ville kommentera parets relation.

– Jag kommer inte kommentera det tyvärr, säger Oscar Enestad.

Expressen har även fått kontakt med Cecilia som avböjer att kommentera förhållandet.

– Jag är inte en offentlig person så jag vill inte uttala mig överhuvud taget. Mitt privatliv vill jag inte gärna diskutera med någon annan mina familjemedlemmar, säger hon.

Orsaken till att de smugit med kärleken är enligt Hänts källor att de tror folk kommer ifrågasätta den stora ålderskillnaden och att Cecilia har två barn sedan ett tidigare äktenskap.

Hänt har pratat med Oscar Enestad, som inte vill kommentera uppgifterna. Vi har även sökt Cecilia utan resultat.

SE ÄVEN: Felix Sandman om kärlekskrachen: ”Låg på golvet och grät”

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar