Carolina Gynnings lyxiga kärleksresa med miljonärssonen Viktor Philipson

Carolina Gynning på kärleksresa med Viktor Philipson
Carolina Gynning avslöjade nyligen att miljonärssonen Viktor Philipson är hennes nya kärlek. Nu har det nyförälskade paret packat väskorna och åkt på en romantisk resa tillsammans.
Annons

Tv-profilen och konstnären Carolina Gynning, 40, och Alexander Lydecker, 38, gick skilda vägar för ett år sedan. Det forna paret har barnen Alicia, 6, och Adele, 4, tillsammans. Efter separationen har Carolina varit öppen med att det är tufft att vara iväg från barnen hälften av tiden, samt att dejtandet inte heller har varit det enklaste.

Annons

För ett halvår sedan började Carolina Gynning träffa modellen Mathias Bergh, 32, men relationen blev inte långvarig.

Det var i slutet av april som Carolina dök upp på röda mattan med sin nya kärlek Viktor Philipson, 33. Veckorna innan dess hade hennes följare på Instagram börjat förstå att det fanns en ny man med i bilden, men den var alltså inte förrän gjorde entré på Unicef-galan som förhållandet blev offentligt.

Annons

Viktor Philipson är son till miljonären Aje Philipson, 76, som är en nära vän till kungen. Under 70-talet räknades familjen Philipson som en av Sveriges rikaste.

Carolina Gynning och Viktor Philipsons romantiska resa

Sedan Carolina Gynnings förhållande med miljonärssonen blev känt har hon delat med sig av deras liv tillsammans på sitt Instagram-konto.

I tisdags la Carolina upp en bild där hon skrev ”Ibiza i mitt hjärta”, vilket skvallrade om att hon packat väskorna och dragit mot varmare breddgrader.

Carolina Gynning på kärleksresa
Carolina Gynning på kärleksresa med nya pojkvännen.

Men det var inte förrän under onsdagen som följarna blev varse om att hon inte är ensam på paradisön – hon är nämligen på en kärleksresa med sin nya pojkvän.

På Carolina Gynnings Instagram story har hon lagt upp flertalet filmklipp där man ser henne och Viktor Philipson på en strand. Intill ett inlägg har hon skrivit bildtexten:

”Låt oss stanna här för evigt min kärlek”.

Carolina Gynning på kärleksresa
Tv-profilen verkar ha det underbart med sin kärlek på paradisön.

Nu har även Viktor Philipson lagt upp en bild på sin käresta på sitt Instagramkonto. I kommentarsfältet är det tydligt att hans följare gläds över att han har hittat någon han tycker om lite extra.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…