Carolina Gynning om uppbrottet: ”Det är skitjobbigt”

Carolina Gynning berättar om känslolivet efter separationen från Alexander Lydecker.
Efter Carolina Gynnings skilsmässa har livet varit som en berg- och dalbana. Nu avslöjar hon varför hon ännu inte vill försöka hitta kärleken på nytt.
Annons

Konstnär, programledare, tv-profil. Carolina Gynning, 39, är en mångsysslare utan dess like, men det är i konsten hon trivs som bäst. Förra året omsatte bolaget Gynning design 26 miljoner kronor skriver Svenska dagbladet. Hennes konst har den senaste tiden blivit djupare, tyngre och svårare berättar Carolina. I våras gick hon och sambon Alexander Lydecker skilda vägar efter åtta år tillsammans. 

Annons

– Jag vet inte, nu har jag så mycket ångest. Det kommer bara bli svarta tavlor till hösten. Allt på Gynning design: svarta muggar, svarta brickor. Nej, jag har ingen aning, säger Carolina Gynning till Svenska dagbladet.

Hon och Alexander har två barn tillsammans, Alicia, 6, och Adele, 4. Just nu lever de varannan vecka-livet vilket Carolina tycker är fruktansvärt jobbigt.

– Att inte få ha sina barn hela tiden är hemskt, säger hon.

Ända sedan hon blev mamma har hon tampats med destruktiva tankar. Hon beskriver det själv som en berg- och dalbana. Efter skilsmässan fortsätter hon nu att kämpa och saknaden efter barnen när de är hos sin pappa gör det inte lättare.  

Något hon är bestämd över är att hon inte vill försöka hitta någon ny kärlek än på ett tag.

– Jag är inte alls redo att träffa någon. Jag måste landa i det här och vet inte hur lång tid det tar, just nu känns det som att det kommer ta jättelång tid. Det är skitjobbigt att separera, säger Carolina.

Hon förstår inte alls de personen som snabbt går vidare in i nästa förhållande efter ett uppbrott. 

– Det verkar så lätt för vissa, när man själv sitter här och bara känner öken, säger Carolina Gynning

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…