Läckbergs ord efter Simons oväntade bebisbesked

Läckbergs ord efter Simons oväntade bebisbesked
Camilla Läckbergs make Simon Sköld är säker på hur många barn han vill ha. Nu avslöjar han familjens barnplaner, något som får Camilla Läckberg att reagera.
Annons

Simon Sköld, 31, trodde inte att han ville ha barn. Men så träffade han Camilla Läckberg, 43, och allt förändrades. De fick dottern Polly för 2,5 år sedan.

Under måndagen la Simon Sköld upp en bild på Instagram där han håller i en mycket liten bebis. Det var Cissi Wallin som kommit på besök med sitt minsta barn.

Annons

Att bebisar kan vara så små, helt sjukt att Polly var de för 2,5 år sen! Var tvungen att påpeka för frugan att de är inte aktuellt med tillökning i familjen”, skriver Simon Sköld till bilden.

Han fortsätter:

En ut en in är de som gäller här hemma och vi båda är fett klara med att skaffa barn.

Den första kommentaren till Simon Skölds inlägg kommer från ingen mindre än hans fru.

Hallå där JAG vill inte heller ha fler!!!” skriver Camilla Läckberg under Simon Skölds bild.

Camilla Läckberg har sedan tidigare barnen Meja, 14, Wille, 16, och Charlie, 9.

Tillsammans med sina före detta har Camilla Läckberg en stor bonusfamilj där de umgås flitigt. På sin Instagram har Simon Sköld själv sagt att han har sex barn när någon frågar hur många barn han har.

Annons

”Ett biologiskt barn och fem bonusbarn”, har han skrivit i en kommentar på Instagram.

Simon Sköld och Camilla Läckberg är dock helt på det klara med att de har alla barn de vill ha.

Får ofta frågan om vi ska ha flera kids, supermysigt att låna som jag fick göra idag på brunchen en stund, men kan ärligt med handen på hjärtat säga att vi har så de räcker. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla Bonusbarnen”, har Simon Sköld tidigare skrivit på Instagram.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…