Camilla Läckbergs nya förändring – inspirerad av succéserien

Camilla Läckbergs nya förändring – inspirerad av succéserien
Camilla Läckberg har gjort det igen – överraskat oss alltså. Nu visar hon upp sin senaste förändring – två nya tatueringar.
Annons

Camilla Läckberg, 43, har på senaste tiden visat upp ett flertal förändringar – både i form av varierade hårfärger och nytt boende. Och nu är det alltså dags igen. Den här gånger handlar det dock om en lite mer permanent förändring. Japp, Läckberg har gått och gaddat sig.

Annons

Valet föll på två tatueringar – en duva som fick placeras i ljumsken och en text på handleden. Och vad kommer då inspirationen till texten från? Uppenbarligen verkar Camilla Läckberg – som många andra, vara ett fan av Game of Thrones. I ett Instagram-inlägg inleder hon med att teasa följarna med en liten ledtråd, för att sedan motivera sina val av motiv.

Annons

”Idag blir det två tatueringar. En duva i ljumsken som symbol för vårt nya liv på Duvnäsgatan. Och ett skrivet uttryck på ena handleden som ska vara till barnen. Det är något ur ”Game of Thrones” – kan ni gissa vad det kommer att stå?”, skriver hon intill en bild där tatueraren är i full gång med att göra tatueringarna.

Och i ett senare inlägg visar Läckberg upp slutresultatet av den ena tatueringen.

”Många passande citat från Game of Thrones ju…. men ”Mother of Dragons” blev det…”, skriver hon följt av ett tack till tatueraren.

Foto: Instagram, IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…