Läckbergs barnbeslut med Simon Sköld: ”Jätteallvarligt”

Camilla Läckberg och Simon Skölds barnsamtal
Bara några veckor in i förhållandet tvingades Camilla Läckberg konfrontera Simon Sköld om han ville ha barn. "Jag bara insåg att 'shit, det här håller ju på att bli jätteallvarligt, jättefort'".
Annons

Camilla Läckberg, 44, och Simon Sköld, 31, blev ett par för drygt fyra år sedan och deras relation skapade genast stora rubriker. Framför allt för deras olika bakgrunder; hon som världskänd deckarförfattare och han som MMA-sjärna. Men också för åldersskillnaden, Camilla är 13 år äldre än Simon.

Annons

Men paret har överbevisat allas fördomar och förra sommaren gifte de sig inte bara en gång – utan två.

I kväll är de dessutom huvudpersoner i Jenny, 46, och Niklas Strömstedts, 60, säsongsstart av Tillsammans med Strömstedts i TV4. Där talar de ut om sitt förhållande, hur de föll för varandra och om den starka kärleken. De avslöjar dessutom att de tvingades ta samtalet om att skaffa barn otroligt tidigt in i relationen.

Simon Sköld erkänner att han innan relationen med Camilla inte ens ville ha barn. Han hade till och med sagt till sina föräldrar att de aldrig skulle få några barnbarn från honom.

Annons

– Men sen träffade jag Camilla och vi var tvungna att ta den diskussionen väldigt tidigt för att…, säger han.

– Jag bara insåg att ”shit, det här håller ju på att bli jätteallvarligt, jättefort”. Och då var ju hans ålder och det faktum att han inte hade barn någonting som jag var tvungen att förhålla mig till.

Camilla Läckberg har sedan tidigare barnen Wille, Meja och Charlie. Själv hade hon ingen dröm om att skaffa fler barn. Men samtidigt tog hon hänsyn till Simon och kände att hon mot sin vilja var tvungen att ta diskussionen och lägga korten på bordet.

Läckbergs hemliga barn-sms till Simon

– Så jag skickade ett så här långt sms och jag försökte verkligen att inte låta som en sån här galen kaninkokerska som tar upp barnfrågan efter tre veckor. Så jag försökte linda in det så mycket som möjligt. Jag bara ”jag har tre barn, jag har egentligen absolut inget behov av fler barn, vill du ha barn jag kan tänka mig det, men då är det inte så mycket tid att spela på”, berättar Läckberg i Tillsammans med Strömstedts och fortsätter:

Annons

– Men tredje alternativet var ju i så fall det som skulle leda till att vi inte skulle kunna vara ihop och det hade varit om han hade svarat att ”jag vill absolut ha barn men först om 7-8 år”. Då hade inte jag velat fortsätta med relationen för att jag skulle inte kunna vara i en relation som skulle ha bäst före-datum. För jag skulle inte kunnat ge honom barn om 7-8 år.

Camilla Läckberg minns hur de någon vecka senare körde tillsammans mot Göteborg och Simon plötsligt vände sig till henne.

– Då sa du att ”bara så du vet att även om det inte skulle bli barn, om vi inte kan få barn så betyder inte det att jag kommer lämna dig, utan jag vill vara tillsammans med dig ändå. Då räcker det jättebra med dina barn”, berättar Camilla.

De bestämde att de skulle försöka skaffa barn runt jul, men de erkänner nu att de inte kunde hålla sig tills dess utan började försöka redan i augusti. Den 1 april 2016 föddes dottern Polly.

Hela Tillsammans med Strömstedts sänds i TV4 och TV4 Play på torsdag klockan 21.00. 

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…