Camilla Läckbergs avslöjande om nya satsningen: ”Föll ur plan”

Camilla Läckberg bikinifitness
I vintras satte Camilla Läckberg upp som mål för att tävla i fitness innan hon fyller 45. Men författaren har skjutit upp det och satsningen ligger på is.
Annons

Det var strax efter nyår som Camilla Läckberg, 43, på Instagram berättade att hennes nya livsmål var att komma i så bra form att hon kan tävla i ”bikini fitness” i augusti 2019, då hon fyller 45 år. Hon jämför beslutet med hennes målsättning efter att hon medverkade i tv-programmet  Let’s dance:

Annons

Då bestämde jag mig för målet att tävla Pro/Am i latin. Och resultatet blev ett silver i New York och ett guld i Boston. Nu vill jag kicka upp min vardagsträning en nivå

Hon skrev då även att hon hade stöd från pojkvännen Simon Sköld, 30, som är MMA-proffs med bra koll på träning och kost. Men de senaste månaderna har det varit knäpptyst från Camilla om hur det gått med hennes fitnessatsning. Simon har som vanligt berättat en hel del om sin träning i sociala medier, men inte Camilla.

Imorse la författaren dock slutligen till många följares glädje ut ett inlägg på Instagram där hon berättar:

Annons

Lite update om min fitnessatsning! Gick enligt plan först – fick ordning på kosten o började med lätt träning. Sen kom det en månad nu där jag HELT föll ur plan. Haft extremt mkt jobb, varit sjukt stressad och det första som föll bort då var nya goda rutinerna. Så nu måste jag kick it up a notch. Minst sagt.”

Camilla fortsätter:

…mitt problem är att jag är expert på att skjuta saker framför mig. För att jag vet vilket pannben jag har sen när jag väl sitter i skiten. Då kan jag flytta berg och åstadkomma omänskliga prestationer bara på ren press… Och tyvärr ligger det mig motivationsmässigt i fatet då jag använder det för att skjuta upp.

Trots att träningen och hela hennes så kallade fitnessatsning för närvarande ligger på is förklarar Camilla som fyller 44 år i augusti att hon nu har bestämt sig för att ta tag i träningen igen:

Jag VILL göra detta på ett bra och sunt sätt. Så djupt andetag. Nystart. Fokus. Sluta skjuta upp…

FOTO: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…